Fenerbahçeli futbolcu Mamadou Niang Almanya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Fenerbahçe'nin Almanya'da sürdürdüğü sezon öncesi hazırlıklarına Almanya'da devam ediyor.
Sarı lacivertlilerin yıldız oyuncusu Mamadou Niang idman öncesi basın mensuplarının sorulaını yanıtladı.
Golcü futbolcu şike soruşturması süresince yaşadığı duyguları anlatırken, "Ben bu süreçte hiçbir olumsuz düşünceye bir an olsun kapılmadım. Zaten tatildeydim. Soruşturma sürecinde basında yer alan haberlerle ilgili bilgim olmadı. Hepsi ile dönünce karşılaştım. Ancak hem kendime, hem takımıma olan güvenim vardı. Hiçbir zaman en ufak bir kuşku yaşamadım. Biz alınterimizi, emeğimizi biliyoruz, neler çektiğimizi bir tek biz biliyoruz. Şampiyonluğu sonuna kadar hakettiğimizi bunun ötesinde Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı nasıl hakettiğimizi biliyoruz" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan vatandaşı Moussa Sow için konuşan Niang, "Takımımıza yapılacak takviyelerle alakalı kararı belirleyecek olan kişi hocamızdır. Dolayısıyla o bu konularda hepimizden daha fazla bilgi sahibidir. Sow'u çok yakından tanırım. Ancak gelir mi gelmez mi onlar tamamen futbolcuların kendi tercihleri. Konu ile alakalı bir bilgiye sahip değilim. Tabii ki benim şahsi düşüncem silahların artması. Bu zorlu süreçte bize artı bir katkısı olacak diye düşünüyorum" dedi.
Kalan süreçte doğru dürüst para harcanmaz anlarım. Sonuçta bu mali işlerde problemler oldu bu süreçte. Ama gidip forvete 15 milyon euro harcayıp orta sahaya transfer yapmassan o zaman bu işlerden gerçekten anlamadığımızı açık bir şekilde söyleyebilirim. Yahu git al Fransa'nın orta düzey bir forvetini 4-5 Milyon Euro'ya. Elinde zaten Niang ve Semih gibi kaliteli 2 forvetin var. Orta sahada kime güveniyorsun ?
forvet değilde ön libero alalım..hatta 2 ön libero alalım,malum ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNAYACAĞIZ.