Şimdi Ara

Ángel di María Totem (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar haberlerin çıkması üzerine açıyorum konuyu. Satın alma opsiyonlu kiralanırsa bile büyük olay olur.
    Tutarmı tutmazmı bilmiyorum ama yinede konumuzu açalım.

http://amkspor.com/2013/08/27/devlerle-tango.html

Devlerle Tango
    Di Maria için düğmeye basan Galatasaray’ın rakipleri çoğaldı. İngiliz devi Liverpool’un ardından İtalyan
    Napoli de Tangocu’yu transfer listesine aldı.

AMK’nın ortaya çıkardığı Angel Di Maria-Galatasaray flörtünde sıcak gelişmeler yaşanıyor.
    Nani’de frene basan ve Real Madrid’in Arjantinli yıldızına kafayı takan sarı-kırmızılılar, transferde ısrar ediyor.

Öyle ki Galatasaray Başkanı Ünal Aysal bizzat harekete geçti ve Real Madrid Başkanı Florentino
    Perez ile bir araya geldi. Görüşme olumlu sonuçlandı ve iş Di Maria’yı ikna etmeye kaldı.

DI MARIA SAVAŞI BAŞLADI

Ancak sarı-kırmızılıların işi kolay değil çünkü Gareth Bale transferi sonrası Real Madrid’den ayrılmaya karar veren
    Di Maria ile birçok kulüp ilgileniyor. İngiliz devi Liverpool’un yanı sıra İtalyan ekibi Napoli de Tangocu’nun peşinde.
    Sneijder ve Drogba gibi yıldızlara sahip Galatasaray, Şampiyonlar Ligi faktörü ile Di Maria’yı ikna etmenin niyetinde.

TULUN HABER BEKLİYOR

30 milyon euro değer biçilen 25 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanması söz konusu.
    Di Maria ‘Evet’ derse, Bülent Tulun Madrid’e uçacak ve bomba patlayacak.

KAAN BORA / AMK

GALATASARAY

• GELMEZ

ancak arsenal, mesut+di maria için €60 milyonu gözden çıkarmış diyolar. fellaini ve fabregas şansını kaçırdılar, bu iki transferi bitirmek istiyolar.

Hele Mesut..

Di maria'yı alabilirler. Severler onlar hızlı kanat oyuncusu. Ama mesut çok zor.

Galatasaray & Arsenal
  • Mesut gidince yerine kim oynayacak acaba çok farklı bir sistem olur Bale gelirse dimaria hiç forma şansı bulamaz ben buna güvendim

GALATASARAY
  • Senelik 5 milyon civari vermemiz lazim ,mademki yabanci siniri var boyle ust duzey bir oyuncuyu paraya kiyip alirsak hem federasyona mesaj olur hemde yabanci hakkini en iyi sekilde degerlendiririz,orta sinif yabancilarla basari olmadigini Galatasaray eskiden cok gordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geeelllllllllmmmmeeeeezzzz!

GALATASARAY
  • Çok param olsa 10 milyon eur katkı yapardım düşünmeden. Keşke gelse. Ronaldo 10 ise bu adam 8 gözümde.

Orijinalden alıntı: muratsen87

Bu adama harcancak parayla arda alinabilir..

Para meselesi degil hocam Arda kendi gelmez.

GALATASARAY
  • aradığımız adam bu adam
    keita nın solda oynayanı
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • Kandırmayın bizi,gelmeeeez(ters totem hesabı)

Orijinalden alıntı: Lawliet

Mesut gidince yerine kim oynayacak acaba çok farklı bir sistem olur Bale gelirse dimaria hiç forma şansı bulamaz ben buna güvendim

İsco'yu aldılar;

Benzema
    Ronaldo İsco Bale
    Khedira Xabi
    Marcelo Varane Ramos Carvajal
    Lopez

Ulan o değilde gelirse varya

Drogba
    Di Maria Şıno Burak
    Selçuk Melo
    Hakan Semih Chedjou Eboue
    Muslera

Orijinalden alıntı: Lawliet

quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

Bu adama harcancak parayla arda alinabilir..

Para meselesi degil hocam Arda kendi gelmez.

arda kendi gelmez dersek fatih hocayı yalancı çıkarmış oluruz adam gayet net bir şekilde arda dönmek için elinden geleni yapıyor dedi. bu durumda di maria'nın maliyetinin arda'dan düşük olacağını düşünmek zaten hayalperestlik olur ayrıca yabancı olmasını ve an itibariyle arda'dan daha formsuz durumda bulunmasını hesaba katarsak arda daha mantıklı bir hamle haline geliyor.

• di mariaaaaaa
    toteme devam
    bu yaşta bize gelirse olacakları düşünemiyorum bile
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.