Şimdi Ara

NFSU2 de bu nedir BUG mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nissan 240 la başladım ve çok memnundum stage2 de kastım arabaya para harcamamak için yeni arabalar açılsın onları alırım dedim. o sırada kazandığım bir yarıştan motor kazandım. Bu arabaya takmayım yeni arabama takarım diyerek o special event i almadım ama stage atlayınca o yıldız kayboldu nedir bu bug mı? oraları hep dolaştım belki sadece haritadan kaybolmuştur diye ama yok . Eski save denen bir olay var mı geri dönebiliyormuyuz yoksa geçmiş mi oldu :(
    Bir ikinci sorumda o kadar sabrettim ve özelliklerini en iyi gördüğüm Audi TT yi aldım. Çok güzelde modifiye ettim, dış görünüşü süper oldu amayarışlarda fossss bu lanet araba dönmüyoooo. Eski arabam go-kart aracı gibi dönerdi bu salak alet handling i fazla görünmesine rağmen dönmüyor. Siz hangi arabalardan memnunsunuz. Golf gti iyimidir mesela? yoksa başka bi araba çıkana kadar ilk arabamla mı devam edeyim??

• Stability Control ' ü kapat. Bak nasıl go Kart gibi dönüyor :)
    Ben stability Control süz oynuyorum. Oyun çok daha zevkli oluyor. Dönüşler ise daha kolay.
  • Aslında benim dediğim arabanın kayarak dönmesi değildi ama onuda denerim ok. Benim söylediğim arabanın direksiyonu çok ağır dönüyor steering i arttırsamda azaltsamda bi işe yaramıyoeski nissan ile çok rahat girerdim virajlara.
    Peki ilk söylediğime bir çözüm yolu yokmudur gitti mi şimdi unique motorum?
  • fcaglayan eger sen yıldızla ısaretı gorevı yaptıysan ve motoru almadıysan gıder.cunku verdıgın unıque o anlık bısı aldın aldın.yoksa havayı alırsın
  • her arabanım viray alıslari performansi iyi degil en iyisi bana gore 206 ve sky gecen oyunda da baslarda 206 sonra acilinca sky a alıstım sanırım en iyisi bunlar
  • hayır yolda yarıştığın bi araba beni bu araba ile geçtin helal olsun al sana motor dedi [:P] orada sarı yıldız çıktı gittiğimde alacaktım yada belkide belli bi sürede şuraya ulaş motorunu al diyecekti bilemiyorum ama stage geçince kayboldu o. stage i geçmeyene kadar sorun yoktu baya durdu orada. Zaten oyunda bu şekilde bi bug var bence bi dükkana giriyoruk haritamda görünüyo ama belli bi zaman sonra kaybolabiliyo. yada bazı yarışlar haritada görünmüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL

fcaglayan eger sen yıldızla ısaretı gorevı yaptıysan ve motoru almadıysan gıder.cunku verdıgın unıque o anlık bısı aldın aldın.yoksa havayı alırsın
  • abıcım oyundakı yıldızlar zaten sana hazırlanmıs bonuslar.hem o harıtadan kalkmıo sadece bellı bı sure durduktan sonra yer degıstırıo.sonrada senın level ına gore seyler verıo.anlıcan oyunda level atladıgın zaman sana verdıgı parca degısıo.sen eger o motor parcasını almadıysan ve stage gectıysen kaldırmıstır.yenısı cıkınca onu verır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben unique motorun üstüne pro package 2 almıştım kötümü etmişim
  • selam 206 dan vazgeçme ben 1. oyunda 5 defa oyun bitirdim bu oyunda hiç tereddütsüz peugot aldım çok memnunum.
    birde garajda dyno test bölümünde arabaya süspansiyon motor vs. ayarları yaparak yol tutuşu ayarı yapabilirsin iyi yarışlar
  • En iyi araba muhabbti yapmayın şimdi. En iyi araba oyunda gene rx7 bir de celica çok güzel. Stability controlü açıp oynamayın. Rezalt oluyor
  • audi tt kraldır.kullanamayanlar utansın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.