Şimdi Ara

nfsMWde haritanin üstündeki işaret ne?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nfswm oynamaya başladım .sağ taraftaki hız göstergesinde nos ve zaman işaretleri var onu biliyorum daşu sol taraftaki haritanın etrafındaki çubuklar bazen uzuyor kısalıyor ve ateş işareti var o nedir.yanıp sönüyor bazen nasıl kullanılır ve ne işe yarar.resmi ekledim

• kısaca açıklamak gerekirse şöyle diebiliriz: işlediğin suç oranı.ordaki sayı ne kadar artarsa peşine takılan polis sayısıda o oran da artacaktır.mesela x4 veya x5 te polis helikopteri takılıyo peşine.benim bildiğim bu yanlışım varsa düzeltilir zaten diğer arkadaşlar tarafından..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

kısaca açıklamak gerekirse şöyle diebiliriz: işlediğin suç oranı.ordaki sayı ne kadar artarsa peşine takılan polis sayısıda o oran da artacaktır.mesela x4 veya x5 te polis helikopteri takılıyo peşine.benim bildiğim bu yanlışım varsa düzeltilir zaten diğer arkadaşlar tarafından..

birde polis arabaları daha zor oluyor... arabaya parça ekleyince o azalıyor...

• bide kariyer modunun sonunda ve challange series in sonunda x6 ve x7 oluyor. siyah corvetler beyaz çizgili tuhaf corvettler suv lar beyaz corvette ler filan takılıyor. çok kalın duvarlar yapıyorlar her yere dikenler koyuyorlar. kurtulmak çok zor onlardan. eğer nasıl azaltabilirim diyorsan arabanı modifiye et o zaman polisler seni tanıyamıyorlar.

• arkadaşlar çok sağolun
    ben de bunu nos gibi bişey zannediyorum denemediğim tuş kalmamıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: damonbounce

arkadaşlar çok sağolun

• quote:

Orjinalden alıntı: damonbounce

arkadaşlar çok sağolun

devam et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aranma sewiyesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: *yow*

[eğer nasıl azaltabilirim diyorsan arabanı modifiye et o zaman polisler seni tanıyamıyorlar.

burası tam tokyo drift filmindeki sahneyi aklıma getirdi. 197 km. hızla giderken HAN ın SEAN a verdiği cevap
  • o filimide izlememiştim he. eh cd ainden izlerim artık. bilmiyodum öle dediğini. yakında filim yazıcam heralde
    quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

Orjinalden alıntı: *yow*

[eğer nasıl azaltabilirim diyorsan arabanı modifiye et o zaman polisler seni tanıyamıyorlar.

burası tam tokyo drift filmindeki sahneyi aklıma getirdi. 197 km. hızla giderken HAN ın SEAN a verdiği cevap

• işte x5 yarısı dolu. siyah corvette. beyaz çizgileri var. kaçmak çok zor oluyor. çok değişik corvetteler var

• o oyunun başındaki sergeant cross denen gıcık komiserin arabası
  • Evet ya acayip kıl oldum o adama arabami cizio filan hiç hoş deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 30 Ağustos 2006; 20:30:38 >
  • Ne demişti HAN SEAN 'a.
    Burada polisler sadece yetişebileceği arabayı takip eder.

Güzel lafmış be
  • O siyah corvetten bi tane var oda Zenci polis (bizim arabayı çizen) Teğmen Cross un arabası eğer onu yok edersen ki zor hep kaçıyo 300 bounty veriyo ben genelde hep onu öldürmeye çalışırım gıcıklığına nese o ateş simgesi polis seviyesi gibi 7x e kadar çıktım ben ama normal oyunda çıkılmıyo coleksiyonlarda açılıyo 7x da sadece suv heavy jipler geliyo ama sadece jip dolayısıyla sıkıştırdılarmı kurtulması zor oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_akar -- 30 Ağustos 2006; 20:41:08 >
  • evet bir tane geliyor ondan hep. gıcığım tuttu ona yoketmek istiyorum o polisi. bide x6 olunca heryeri siyah corvette polisler geliyor. ilk baştaki videoda sarı bir polis gösteriyor ama oyunda yok

• quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Ne demişti HAN SEAN 'a.

Güzel lafmış be

evet dostum aynen öle izlemeye doyamıyorsun filmi..
  • quote:

Ne demişti HAN SEAN 'a.

Güzel lafmış be

Ama beni yakalayamadi takip ettiler ama ne fayda
  • quote:

Orjinalden alıntı: uTKu_KivcaKs39

quote:

Ne demişti HAN SEAN 'a.

Güzel lafmış be

Ama beni yakalayamadi takip ettiler ama ne fayda

uçuoomusun sen

• heyt bee şimdi aklıma geldi mw ilk cıktıgı zamanlardı kariyer'i bitirmiştim..o x7'lik yarışı yapıodum yoldaki dikenler takılmıştım arabanın sag iki tekerlegi patlamıştı ama yinede kaçmayı başarmıştım..amerikan kası ne de olsa tekerleksiz bile gidiyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.