Şimdi Ara

NFS underground 2 save dosyaları nerdeydi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Belgelerime baktım ama bulamadım. Tam olarak save dosyasının adı ve yerini bilen varmı arkadaşlar. acil. Şimdiden teşekkürler.

Local Settings ve Application Data klasörlerini görebilmeniz için Klasör Seçenekleri'ndeki "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğinin seçili olduğundan emin olun.

Orjinalden alıntı: nForcer

C:\Documents and Settings\[Kullanıcı adı]\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

Local Settings ve Application Data klasörlerini görebilmeniz için Klasör Seçenekleri'ndeki "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğinin seçili olduğundan emin olun.

Sağol hocam. buldum şimdi.

Orjinalden alıntı: geberit

Ya ben bu save dosyalarının burada depolanmasını hiç doğru bulmuyorum format atınca gidiyo hepsi bunu değiştirmenin yolu varmı?

format atmadan önce yedeğini al save dosyasının sonra format attıktan sonra aynı yerine kopyala...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survivortr -- 10 Kasım 2007; 20:00:06 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.