Bildirim
DARKSİDERS 2 oyununda save dosyasını açınca hikayeden sonra oyun takılı kalıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konuyla ilgili İnternetde çözümü var bilgin olsun.Nwdia Denetim Merkezinden bir ayar var Yatay Senkronizasyonu Dikey Senkronizasyon yapman gerek ben yapmışdım olmuşdu.Bende de Oyunun Arayüzünü açtımı donuyordu oyun Menü kısmı.Çok güzel bir oyun ama Teknik kısmı tam bir rezalet oyunun birkaç ayardan sonra düzelirse düzelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Save dosyasını açtım böyle kaldı sende de böyle mi olmuştu hikayeden sonra böyle kaldı bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yok dostum ben oyunu bitirmişdim ama başda böyle buna benzer hata vardı oyunda.Oyunun ana menüsü açıldımı Oyun donuyordu bende.Oyun Teknik sıkıntı içinde çıkdı zaten piyasaya sonradanda birtürlü düzeltemediler.Umarım bu gibi hatalarla Darksiders 4 dede karşılaşmayız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bi dediğini deneyeceğim umarım olur 3 saat oynadım baştan bir daha başlamak istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı