Şimdi Ara

nfs undercover arkadaşlar sistemim yetermi?..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nfs undercover alıcam ve bitiricem kararlıyımda, sistemim şu düşük çözünürlükte biraxda olsa rahatça oynarmıım?..cevabınızı bekliyoum..

SİSTEM ÖZELLİKLERİ

işletim sistemi :Windows 7 Ultimate
    işletim sistemi: intel(R) Core(TM)2 CPU 6420 @2.13 GHz 2.13 GHz
    yüklü bellek(RAM): 1,00 GB
    sistem türü:32 Bit İşletim Sistemi
    derecelendirme:3,5

EKREN KARTI/MODELİ

Nvidia Geforce 7300 EKRAN KARTI

iyi günler,saygılarımla....

• Bu sistemle rahat oynarsın ama aa falan son seviye o ekran kartı açabilirmi bilmiyorum. Ama sistemin oyunu orta ayarlarda çok rahat oynayacaktır. Oyunu alacam demişsinde eğer orjinalini alacaksan boşuna para verme bu oyuna çünkü 5 para etmez insana gram zevk vermiyor emin ol bunu oyunu farklı zamanlarda 3 defa yükleyip silen biri olarak söylüyorum.

Bu arada ben oyunu amd athlon 64 2ghz, hd3650 ve 1,5gb ram ile fullde açabiliyordum hafif fps düşmeleri dışında bir sorun olmuyordu ama oyun bi halta yaramaz. Bırak satın almayı netten indirmeye değecek bir oyun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 5 Şubat 2011; 10:35:06 >
  • yok kardeşim güzel yorum yapmışssın saqol..oyun bendede vardı direk finale geçip bitircem ama doğru zevkli bir oyun değil..bendede vardıda işte..çok saqol kardeşim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpbugra71

yok kardeşim güzel yorum yapmışssın saqol..oyun bendede vardı direk finale geçip bitircem ama doğru zevkli bir oyun değil..bendede vardıda işte..çok saqol kardeşim..

Ram 2 giga olabilir , NFSUNDERCOVER'in grafikleri güzel .
  • orta ayarlarda çokda yüksek çözünürlükte oynamıyacağım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.