Şimdi Ara

NFS SHIFT OYNAYABİLİYORUM AMA ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA tarafından yapılan açıklamaya göre, oyunun minimum sistem gereksinimleri şöyle:
    - Intel Core 2 Duo 1.6 Ghz işlemci
    - 1GB RAM (Windows XP) / 1.5 GB RAM (Windows Vista / 7)
    - 256 MB ekran kartı (Pixel Shader 3.0 destekli)
    - Windows XP (Service Pack 3) veya Windows 7 işletim sistemi
    - 6 GB sabit disk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sly Cooper

EA tarafından yapılan açıklamaya göre, oyunun minimum sistem gereksinimleri şöyle:
    - Intel Core 2 Duo 1.6 Ghz işlemci
    - 1GB RAM (Windows XP) / 1.5 GB RAM (Windows Vista / 7)
    - 256 MB ekran kartı (Pixel Shader 3.0 destekli)
    - Windows XP (Service Pack 3) veya Windows 7 işletim sistemi
    - 6 GB sabit disk

sallama bunlar 256 miş x1550 ile oynanır ozaman teoride

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar ilgi ve desteğiniz için

bir PSU ve 5770 almaya gidiyyorum şimdi.

evde kendim takabilir miyim peki?

koca kasayı götürmeme gerek var mı?

(tornavidam ve ingilizcem var :-)

Orijinalden alıntı: gravitybreak

çok teşekkür ederim arkadaşlar ilgi ve desteğiniz için

bir PSU ve 5770 almaya gidiyyorum şimdi.

evde kendim takabilir miyim peki?

koca kasayı götürmeme gerek var mı?

(tornavidam ve ingilizcem var :-)

Takamayacak bişey yok. Ama daha önce hiç PSu söküp takmadıysan, yinede kasayı götürmende fayda var. Bir kabloyu eksik takarsın, bişey olur, bu sefer uğraşır durursun, PC çalışmıyor diye.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• İşlemciyede bir soğutucu alsaydın iyi olurmuş. 62 derece diyor program. OC yapardın hiç değilse yeni PSUyu alınca. Performans artışı olurdu yani.

Kadıköy Golda' da gittim ve

ZOTAC GeForce 9800 GT 1GB DDR3 ekran kartı aldım.

THERMALTEC TR2-470W modelinde bir PSU aldım.

toplam masrafım 315 TL oldu.

şu an NFS SHIFT i çok güzel bir şekilde oynayabiliyorum. Kasma falan hiç göremedim. 1400x900 çözünürlük herşey full.

yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Bu kadar kişi boşuna mı yazdı gidip eski parçalara para vermişsiniz...

Umarım memnun kalırsınız hayırlısı olsun...
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Bu kadar kişi boşuna mı yazdı gidip eski parçalara para vermişsiniz...

Umarım memnun kalırsınız hayırlısı olsun...

Aynı düşünceleri paylaşmaktayım ama artık iş işten geçmiş.

• hayırlı olsun, ancak yukarıdaki tavsiyeleri uygulasaydınız fiyat/performans oranı daha yüksek olurdu. 9800gt çok eski bir kart, psuyu da fsp alsanız daha iyi olurdu. acaba reyon görevlisi mi bu parçaları tavsiye etti?

9800GT yerine daha az güç harcayan ve neredeyse aynı işi yapabilen GT240 tercih etseniz daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 17 Haziran 2010; 12:58:23 >

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • ah be kardes sımdı anlamıyorsun ama ılerde cok pısman olacaksın o kartı aldıgına.ayrıca thermaltake psu aldıgın ıcınde aynı duyguyu yasayabılırsın.neyse hayırlısı olsun.

not: gold pc çalışanlarını anlamıyorum nerde bilgisiz birisi var hemen elinde kalmış olan parçayı satıveriyorlar.

Ben gold computerden kart iadesi yaptım. Eğer kutu içeriği ve kart sağlamsa iadesi edin hemen..

Orijinalden alıntı: Nurullah_198

5770 in kendisi zaten 310 TL den başlıyor. Bence kartı iade edecekse 1 GB GTS250 alması yeterli olur. 5750 e hiç gerek yok.

3 beyaz ve 1 kırmızıdan uzak duracaksın

Orijinalden alıntı: -Chucky-

quote:

Orijinalden alıntı: Nurullah_198

5770 in kendisi zaten 310 TL den başlıyor. Bence kartı iade edecekse 1 GB GTS250 alması yeterli olur. 5750 e hiç gerek yok.

3 beyaz ve 1 kırmızıdan uzak duracaksın

Lütfen fanatikvari mesajlar atmayalım. Varsa bir tecrübeniz bilginiz paylaşın lütfen, fakat kulaktan dolma bilgiler ile daha fazla kulak doldurmayın.

• bencegtx260 alsın madem 500 tl ye kdr bütçe var

GTA 5 (PC): RapscallionBO

"Cahillerin kalbi dudaklarında, âlimlerin ağzı kalplerindedir."

http://www.speedtest.net/result/2789715611.png
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.