Şimdi Ara

NFS SHIFT+logitech DFGT direksiyon sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler biliyorum ana konu vardir ama forumdada bakindim bulamadim. Oyundada bakindim bulamadim.

Sorun ozetle su Elimde NFS Shift var ps3 ve birde Logitech DFGT su GT5 in direksiyonundan var. Sİmdi oyunu baslatinca direksiyon saga sola donuyor ayarliyor birseyler fakat ne oyun icinde hicbir ise yaramiyor. Donmuyor gaza basmiyor. Fakat ustundeki yon tuslari isliyor.

Shift desteklemiyor mu bu direksiyonu, biryerlerde bir ayarimi var oyunun yoksa. Demosunda sıkıntı olmadan oynaniyordu ?

Bİlenler bir yardimci olursa yilbasi arifesi sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 31 Aralık 2010; 18:26:52 >

• Ben oynamıştım DFGT ile NFS:Shift. Sorunsuz olarak tanımıştı ama uzun zaman oldu, şimdi nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. Options kısmında direksiyon ile ilgili ayarlar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Ben oynamıştım DFGT ile NFS:Shift. Sorunsuz olarak tanımıştı ama uzun zaman oldu, şimdi nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. Options kısmında direksiyon ile ilgili ayarlar olabilir.

Girdim optionda control 1-2-3 var direksiyon ayarlari namina birsey yok. Demosunda hic ayar yapmadan direk oynanabiliyordu. Oyunun tam surumunde ugrasip duruyoruz. EA forumunda bir baslik buldum benim gibi 5-6 kisi daha ayni dertten muzdarip.
  • Logitech pc driverlarını indir. Sonra Shift açıkken optionsa gir orda Gameplay -> Controls ta Direksiyon modeli seçebiliyordun. Örn G25,G27,Driving Force GT vs. arasından Driving Force GT yi seçeceksin zaten ayarları kayıtlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goku2

Logitech pc driverlarını indir. Sonra Shift açıkken optionsa gir orda Gameplay -> Controls ta Direksiyon modeli seçebiliyordun. Örn G25,G27,Driving Force GT vs. arasından Driving Force GT yi seçeceksin zaten ayarları kayıtlı.

PC driverini indirip nasil ps3 e monte edicez ?
  • Hocam o biraz sıkıntı pcden hallediyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.