Şimdi Ara

NFS Shift 2 Nos Hangi Tuş ile?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
24.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulamadım kontrollerde 'B' yi gösteriyor ama yarıştan basınca arkayı gösteriyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

NFS Shift 2'de NOS'u Kullanma

Need for Speed Shift 2'de nitro olarak da bilinen nitrojen oksidi (NOS) kullanmak, aracının hızını aniden artırmanıza olanak sağlayan güçlü bir araçtır. NOS'u etkinleştirmek için, aşağıdaki tuşları kullanmalısın:

• PC: Shift tuşu
    • PlayStation: R2 tuşu
    • Xbox: RT tuşu

NFS Underground 2'de NOS'u etkinleştirmek için de aynı tuşları kullanabilirsin. NOS'un sınırlı bir kaynağı olduğunu unutma, bu nedenle onu yalnızca gerekli olduğunda kullanmalısın. NOS'u ne zaman ve nasıl kullanacağını öğrenerek yarışlarda avantaj elde edebilir ve rakiplerini geride bırakabilirsin.

NOS'un yanı sıra, NFS Shift 2'de turbonu etkinleştirmek için şu tuşları kullanabilirsin:

• PC: C tuşu
    • PlayStation: L2 tuşu
    • Xbox: LT tuşu

Turbo, aracının hızını daha kademeli bir şekilde artırır, bu nedenle NOS'tan daha az güçlüdür ancak daha uzun süre kullanılabilir. Yarış stratejine bağlı olarak, en iyi sonuçları elde etmek için her iki güçlendirmeyi de birleştirmeyi deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mesajım bulunsun.
  • space?

klavye ile nasıl sim oynuyorsunuz ben de onu anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 29 Nisan 2011; 19:26:59 >
  • Doğru space
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

space?

Fakirlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

space?

+1

Ben de bir hevesle indirmiştim açtım oyunu klavyeliyim tabi. Baktım klavyeyle olacağı yok, sildim çaresizlikten oyunu.
  • Kol ile rahat oynanabilir mi bu oyun? klavye ile olmuyor çünkü.. Kol ile oynanıyorsa nasıl oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CsGo shift ve ctrl sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş alayı yalan bende denedşm hikaye bunlar dogrusu F tuşu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.