Şimdi Ara

NFS Pro Street d3dx9_34.dll hatası..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
54.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Need For Speed Pro Street oyununu bilgisayarıma kurdum.Masaüstündeki kısayola tıkladığımda d3dx9_34.dll dosyası eksik olduğundan oyun başlatılamıyor.Oyunu yeniden yüklemeniz problemi giderebilir şeklinde bir hata veriyor.Oyunu tekrar yükledim ancak sorun düzelmedi.Sanırım sistem dosyalarında bir eksiklik var.Peki bu eksik olan .dll dosyasını sisteme eklersem oyun açılırmı ?

• sen directX 9.0c nin kasım versiyonunu indirip kur o sorunu tam olarak çözer bence
  • oyunun orjinalini kur bence ozaman düzelir
  • http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_34

bu adresten dosyayı indir.C/windows/system32 klasörünün içine kopyala hata düzelecektir
  • googleda yaz ilk çıkan site zaten dlldownload mı öle bişi ordan indir inen dosyayı yüklediğin klasöre at çalışır bazı oyunlarda oluyor
  • sanırım vista kullanıyorsun bende de aynı sorum vardı http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_34 bu dosyayı system32 içine attım düzeldi

kolay gelsin
  • Yardımlarınız için teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni yükledim bende de bu hata çıktı.

dediğiniz dosyayı indirdim attım system32 ye de oyunun klasörünede ama yine açmıyo oyunu

napmam gerek oyunu yeniden yüklesem düzelirmi acaba?

ayrıca benim oyun nfs ps değil nfs mw ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazzo -- 21 Aralık 2007; 17:24:27 >
  • Valla ben aynı sistemde MW Oynamıştm.Açılmasında falanda bir sorun çıkmamıştı...
  • DX9c yi yükleyin sorun çözülür.
  • d3dex.dll26 yı yükledim oldu. tşk
  • Aynı sorun bendede oldu şimdi DX9c yüklüyorum bi sorun çıkarsa burdan iletirim sizlere .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discrete

Aynı sorun bendede oldu şimdi DX9c yüklüyorum bi sorun çıkarsa burdan iletirim sizlere .

son sürüm olmasına dikkat et
  • Konu hortlamış ::D

DX 9c Mart versiyonun indirip kurr..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatyilmaz_nfs

Konu hortlamış ::D

DX 9c Mart versiyonun indirip kurr..

olmadı,hata devam ediyor
  • Ben demo indirdimde full indiremiyom 25 part hatayı bendede veriyo yükledim yapacam
  • Olmuyo yaw!! :( group110 varsa bi link koyabilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.