Şimdi Ara

NFS: Porsche Unlead da SORUN YAŞIYORUM YARDIM !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu yükledim kurdum crackini yaptım ama oyun başlamadan (başlarken yani) beni 640X480 çözünürlükte masa üstüne atıyor. Bu nedendir ? DirectX 9.0c yüklü.

• Yok mu yardımcı olacak ?
  • Possible Solution 2:

Change the swap files sizes to 256MB Min and 256MB Max
    Note: This may cause issues with other programs and Windows 2000.

- or -

Renamed gimme.dll to g.dll
    Note: Some tracks or game modes may not work after doing this.

xp de bende çalıştıramamıştım..menüye gelirken donup kalıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 25 Kasım 2005, 13:22:30 >
  • gimme.dll'yi silerseniz sorun çözülür. WinXP'de ancak bu şekilde oynanabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tristam

gimme.dll'yi silerseniz sorun çözülür. WinXP'de ancak bu şekilde oynanabiliyor.

xp kullanıyorsan çözümün %99 budur
    dosya direk oyunun klasörünün içinde
    silinmesi bir problem yaratmaz sanırım multiplayer ile ilgili bir dosyaymış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA IV HerYerde Aynı Araba Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tristam ve notrino teşekkürlerdediğinizi yaptım gimme.dll yi sildim oyun açıldı bi sorun yok...
  • gimme.dll dosyasının silinmesi ilerde save dosyanızın bozulmasına neden olabilir.Cok buyuk bir ihtimalle de olacaktır.Gercek cozum yolu:

1. windows application compatibility toolkit microsoft''un sitesinden cekilir.
    2. program fix'e ucularak bir$eyler karalanir sirasi gelince porsche.exe dosyasi hedeflenir.
    3. uyumluluk kismina win2000 denir.
    4. gelen ce$itli maddelerin icinden zaten secili olanlarin di$inda emulateheap ve heappadallocation da secilir ve finish denir
    5.install denir.

install edince porsche.exe dosyasi patchlenmis oluyor

(Alıntıdır)
  • Kardeş porche xp de açılmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan_GS_1905

Kardeş porche xp de açılmıyo

Acılıyor arkadasım,yukarda anlattım nasıl acılacagını.İnsanları yanıltmayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

gimme.dll dosyasının silinmesi ilerde save dosyanızın bozulmasına neden olabilir.Cok buyuk bir ihtimalle de olacaktır.Gercek cozum yolu:

2. program fix'e ucularak bir$eyler karalanir sirasi gelince porsche.exe dosyasi hedeflenir.
    4. gelen ce$itli maddelerin icinden zaten secili olanlarin di$inda emulateheap ve heappadallocation da secilir ve finish denir
    5.install denir.

(ÇAlıntıdır)

ben hiç bişi anlamadım bundan
  • http://www.rapidsharing.com/35ff85f3501d553910e3828fd8268e11
    bu dosyanın icinde xp ile ilgili olan...oyunu kur crack yap sonra bunu kur tamamdır...yalnız sakın 98 yada 2000 uyumluluk modunu acayım deme..

ayrıca icinde save dosyaları var butun haritalar ve arabalar acık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

ben hiç bişi anlamadım bundan

Anlamadıysan bir daha oku arkadasım,daha acık nasıl anlatılabilir ki?
    Programı cekeceksin,yukardaki adımları takip edip noyunun *exe'sini patchleyeceksin.Anlatılmak istenen o.
  • quote:

gimme.dll dosyasının silinmesi ilerde save dosyanızın bozulmasına neden olabilir.Cok buyuk bir ihtimalle de olacaktır.Gercek cozum yolu:

5.install denir.

(Alıntıdır)
  • quote:

5.install denir.

(Alıntıdır)

bu oyunu xpde çalıştıramayıp yaptığım araştırma sonucu 2 çözüm bulmuştum birisi arkadaşın anlattığı uzun yöntem o zamanlar adsl falan yoktu uğraşmadım kısa yolu yani gimme.dll dosyasını sildim hiçbir problemle karşılaşmadan oyunu bitirdim save dosyalarım falan bozulmadı

• Save dosyası kesin bozulacak diye bir sey yok fakat bozulma ihtimali cok yuksek.Ozellikle editor kullanıldıgında.
  • kyorhan kusura bakma benim de bir sorunum var. logitech gamepad leri tanımıyor ıyun microsoftu görüyor sadece bunun gibi bri sorunla karşılaşan var mı? yardımcı olan çıkarsa çok sevineceğim...
  • ne uzatıyorsunuz yukardaki verdigim yama butun sorunu kaldırıyor..denenmistir...kesin cozumdur kayıpsızdır...
    zaten su anda bilgisayarımda da NFS 5 yuklu...size tavsiyem ekran kartının driver ayarlarından Anti-A ve Anti-F ayarlarını acmanız...goruntu kalitesi cok iyi oluyor ve guncel kartlarla hic kasmıyor...mutlaka deneyin..
  • ya arkadaşlar bilmiyorum benim sorunuma yardımcı olabilecek var mı? nfs 5 yani porsche ta oyun çalışıyor bende fakat
    1 yazılar düzgün çıkmıyor
    2 oyun çok yavaş çalışıyor
    her yolu denedim anlatılan herşeyi yaptım fakat genede fayda vermiyor, anlatılanlardan farklı bi önerisi olan varsa buyursun..
    sistemim rahatlıkla kaldırabilecek cinste fakat böle takılıyor deli olacağım ya!!!..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.