Şimdi Ara

NFS:MW Save sorunu####çok acil###

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,pc ye format atmadan önce need for speed most wanted in save dosyasını cd ye çekmiştim.Oyun save dosylarını Belgelerim/NFS:MW klasörünün içine atıyodu.Ben tekrar orada dosya oluşması için oyuna girip,bir adet save yaptım.Çıktım,tekrar orada dosya oluştu.Ben de save dosymı oraya kopyala yapıştır dedim.Ama oyunsave imi görmüyor.Nasıl düzeltebilirim?Şimdiden sağolunNot:Oyunun Program files klasörünün içinde save bölümü yok,direk belgelerim klasörüne
    atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code X -- 14 Ağustos 2006; 2:20:03 >

• Arkadaşlar lütfen biri mesaj atsın yaw
  • direk ilk klasore atmadın değilmi.Yani mesala xxx adlı save dosyasını belgelerimdeki dosyada xxx klasoru oluşturarak onun içine atacaksın.Birde oyundaki player ismi formattan önceki oyunla aynı olsun.
  • tamam bir deniyeyim.Hocam,zaten görüyormuş benim save dosyamı,ben son yaptığım değişiklerden sonra oyuna girmeyi unutmuşum.Neyse,yinde de sağol bu satte cevap yazdığın için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code X -- 14 Ağustos 2006; 4:18:36 >
  • sende sağol
  • sizde saolun Code x bende aynısını yaşamıştım sinir olmuştum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.