Şimdi Ara

NFS Most Wanted Ile Ilgili Kurulum Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam , dün kardeşim gitmiş oyunu almış 4cd'lik versionunu ama oyunu kurmayı bir türlü beceremedim daemontool ve winrar makinamda yüklü , oyunu sırasıyla 1-2-3-4 extract ettim ama kurulum olayına bir türlü geçemedim aşağıdaki yazıyı okursanız yolu gösteriyo ama st-nfsmw1.mds den bir sürü var ve hiçbirinde kurulum falan başlamıyor şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

1:"Virtual CD/DV-ROM
    2:Device 0:,Mount image"
    seçeneklerini seçin. CD 1 deki st-nfsmw1.mds SECİN VE OYUNU YUKLEMEYE BAŞLAYIN,SONRA CD 2-3 4 YÜKLEYEREK
    OYUNU KURUN..

• up
  • ya arkadas ben kurdumda oyunu baslatamadım içinden bi crack dosyaları cıkmadı.
    anti blax la denedim calısmadı, virtual drive ları saklayan programlarla denedim olmadı.
    çalıştırdıysan su crack dosyaları bana bi mail atarmısın yada bi yolu varsa banada anlatın lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mad

Arkadaşlar selam , dün kardeşim gitmiş oyunu almış 4cd'lik versionunu ama oyunu kurmayı bir türlü beceremedim daemontool ve winrar makinamda yüklü , oyunu sırasıyla 1-2-3-4 extract ettim ama kurulum olayına bir türlü geçemedim aşağıdaki yazıyı okursanız yolu gösteriyo ama st-nfsmw1.mds den bir sürü var ve hiçbirinde kurulum falan başlamıyor şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

1:"Virtual CD/DV-ROM
    2:Device 0:,Mount image"
    seçeneklerini seçin. CD 1 deki st-nfsmw1.mds SECİN VE OYUNU YUKLEMEYE BAŞLAYIN,SONRA CD 2-3 4 YÜKLEYEREK
    OYUNU KURUN..

1. cd deki rarlı dosyalardan birini hdd ye çıkart.sendekini bilmiyorum ama benim aldığım oyunda bu 1.cd den çıkartma olayında %78 gibi bir yerde cd 4 ü istiyor ve dosya çıkmış oluyor.

bu dosyayı daemon tools ile ben kullanamadım o yüzden magic iso adlı programla iso ya dönüştürdüm.

sonra çalıştı.

mount image deyip normal kurulum işlemine başlıoyruz.kurulum bittiğinde cd de ki cd-hide exe yi çalıştırıp hide all viritual drivers i seçince oyun çalışıyor.

böyle yani

• saol dostum.
  • up
  • arkadaşlar msn mi veriyorum buyrun gelin : **********@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 21 Kasım 2005, 13:10:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar buraya msn adresimi yazdım ama beni ekleyenlere sen kimsin diyom bana küfür ediyo bu nedir ya
  • kardeş cd 1cd 2diye gidiyo sen 1den başla sadece en baştaki sıkıştırılmış dosyayı cıkar sonra görünücek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.