most wanted oynuyodum.polisleri tuzaga düşürmek için bir engele çarptım ve ne göreyim,engel üzerime düştü bi dahada hareket edemedim.sıkıştım kaldım orda öyle ve yakalandım.sizede oldumu böyle
olabilir
evet bende de benzin istasyonları üzerime yıkılıyordu normal
OLUR
Hemen alt+f4 yapsaydın
evet.zaten okadar yakalanıyomki.alt f4 hemen imdadıma yetişiyor
quote:
Orjinalden alıntı: snbaks
Hemen alt+f4 yapsaydın
evet güzel taktik bende kullanmak zürunda kalıyorum bazen
allah allah senin sorunun garip ama bana böyle bişey olmadı
walla ben üstümde suv la dolaştığımı bilirim yaw
quote:
Orjinalden alıntı: MMXex
quote:
Orjinalden alıntı: snbaks
Hemen alt+f4 yapsaydın
evet güzel taktik bende kullanmak zürunda kalıyorum bazen
ya ben okadar yakalanıyomki. heleki blacklist 4 ten sora milestoneler zor ya.beni polisler kovaladıklarında bi sıkıştımmı daha kurtaramıyom paçayı.mecbur alt+f4
henüz bana ole olmadı ama olabilir.
neyse bu resmi printscreen ile mi yaptın acaba?? eğer ole yaptıysan nasıl .jpg ye çevirdin:)
arkadaş ne dion sen hiçmi kaçamadın ben üstümde bi polis arabası olam pointac gto onun üstünde de suv olan sl 500 le kaçtığımı bilirim ne bu yani hiç bişey yok ama diken tuzağına yakalandıysan bilemem
r tuşuna bas
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
r tuşuna bas
ondan sonra batır
r tuşuna bastıktan sonra kaçma şansın yok ne kadar hızlı kalkarsan kalk otomatik olarak busted süresi doluyor
quote:
Orjinalden alıntı: recko
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
r tuşuna bas
ondan sonra batır
r tuşuna bastıktan sonra kaçma şansın yok ne kadar hızlı kalkarsan kalk otomatik olarak busted süresi doluyor
Adam polisleri tuzağa düşürdüm demiş
arkadaşa sonuna kadar katılıyorumç r tuşuna basınca kurtulman imkansız gibi bişey
quote:
Orjinalden alıntı: _serdar_
henüz bana ole olmadı ama olabilir.
neyse bu resmi printscreen ile mi yaptın acaba?? eğer ole yaptıysan nasıl .jpg ye çevirdin:)
resmi paint te aç farklı kaydet e tıkla orda kaydetme şekli yazıo bmp yazar normalde onu jpg yap
zaten öyle oluyo oyun gerçekçi olsun diye öyle yapmışlar ayrıca öyle donma kalma sebebi arabada hasar alma gibi bir şey olmadığından
ZoGeL=
çok sağolasın kardeş(paint için)
quote:
Orjinalden alıntı: efex2000
most wanted oynuyodum.polisleri tuzaga düşürmek için bir engele çarptım ve ne göreyim,engel üzerime düştü bi dahada hareket edemedim.sıkıştım kaldım orda öyle ve yakalandım.sizede oldumu böyle
görüntü çamur gibi ekran özelliklerini yükseltsene