arkadaslar nfs carbonu daha önce bitirmiştim şimdi tekrar bitirmek istemiyorum internetten save game indirdim ama çalısmıyor indirdigim save game dosyaları ne yapmam lazım verdigi hata unable to load urban style hata veriyor yardımcı olursanız çok iyi olur tesekkürler
ya sana vereceği save dosyası ne olduğu bilinmeyen bi dosya açtığında uygulama seç yada int.den indir fln filn çıkar işte onu al git belgelerimdeki ea nfsc profiles ya da saves maves yazar gir ona dosya çıkar içini aç bu doysadan senin profildeki adın yazan bişi daha çıkar işte o zaman onu silip bunu yapıştıracaksınnn
saygılarımla yardımcı olduysam ne mutlu bana
quote:
Orjinalden alıntı: king_yao
arkadaslar nfs carbonu daha önce bitirmiştim şimdi tekrar bitirmek istemiyorum internetten save game indirdim ama çalısmıyor indirdigim save game dosyaları ne yapmam lazım verdigi hata unable to load urban style hata veriyor yardımcı olursanız çok iyi olur tesekkürler
Bak koçum belgelerimde CARBON la ilgili bi bölüm var oraya yapıştırcan ama olmaz direk yapıştırınca o save nin senin pc ne uyması için bi programda trons laman lazım adını hatırlamıom ara biraz bulursun forumda
eyw saolun arkadaslar
carbon dışardan save leri açmıyo yapıştırsada kariyer 0 dan başlıcaktır...