Şimdi Ara

NFS CARBON için bilgisayar özellikleri?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma NFS CARBON'u yüklemek için ne gibi özellikler lazım?
    benim bil. özelliği:128mb ekran kartı,256mb ram,intel pentium 4 1.70GHz
    (ACİL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb10 -- 5 Ocak 2007; 17:39:51 >

• medium özelliklerde oynarsın kardeş
  • 256 MB RAM ile ancak low da çalışır.
  • Low Details de belki oynarsın... Bu arada oynamak var oynamak var lütfen karıştırmayalım.
  • arkadaşlar kaç cd bu oyun??128 mb paylaşımlı ekran kartım 512 ramim var...ekran kartının paylaşımlı olması sroun yaratırmı??kısaca bu oyunu özellikleri biraz düşürürerek rahatça oynarmıyım
  • Low ayarlarda rahatça oynarsın.http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest burdan sisteminin oyunu çalıştırıp çalışıtırmayacağını kontrol edebilirsin.
  • nasıl yapacağımıda söylermisin???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V PC için gamepad önerisi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki ram imi yükseltirsem ne yapmam gerekir 512 yeter mi?
  • linki tıkla..."Select a product from the drop-down list below."..bu yazının altından oynamak istdeğin oyunu seç.."can you run i" i tıkla...yüklemek istediği şeylere izin ver "yes" tıkla...sonrasında sınamayı yapıyo o
  • PEKİ İLLA CARBON YÜKLÜ MÜ OLCAK?
  • öle bi gerklilik yok
  • çok sağol
  • Dostum bende 128 MB ekran kartı ATI 9250 var ve 256 MB RAM var. İşlemci olarak P4 3,0 Ghz var ve ben oyunu bitirdim. Ancak en düşük versiyonun bir üst ayarında. Oyun zaman zaman kasılıyor ancak yarışın içinde iken değil. SAFE HOUSE' dayken veya yarışa yeni başlarken yapıyor. Tabii systemin ne kadar iyi olursa o kadar keyif alırsın. Ha bu arada ekran kartım 64 bitliktir. Yani bu systemle oynanabiliyorsa iyi systemlerle ne kadar rahat oynarsın sen tahmin et.
  • Ramin çok yetersiz low ayarında oynarsın ama çok bi zevk alamazsın bilirsin araba yarışlarında arabayı hissetmen gerek
  • Oyunun içinde bulunduğu ( bende tak çalıştır cd si var onda pc gamer yazıyodu ) klasörün ismini değiştirirseniz kariyer modu sıfırlanır.Fakat para ve araçlarınız sıfırlanmaz.Böylece hem yeni araçlarla yarışırsınız hemde para sıkıntsı çekmezsiniz

Mustano kardeş aracı hissetmek nedemek biraz açarmısın ?
  • Konu açmadan önce bölümde arama yapınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.