Şimdi Ara

**NFS CARBON DİRECTX HATASI YARDIM**

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu bi türlü kuramadım directx hatası veriyor bana ayrıntılı bir şekilde yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahx -- 7 Kasım 2006; 9:44:54 >

• oyunu hddye kopyala ve directx klasörünü sil öyle kur.
  • nasıl yapıcam pek bilgisayar bilgim yok arkadaşım biraz daha ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim
  • Dostum ne kadr vurdum duymazsınız.Şu an açtın konuyu ve konunun 5-6 topic altında kocaman direct x problemi resimli[çözüldü]anlatım yazıyo.Gir bak orda war... Peh be....
  • quote:

Orjinalden alıntı: OssyG

Dostum ne kadr vurdum duymazsınız.Şu an açtın konuyu ve konunun 5-6 topic altında kocaman direct x problemi resimli[çözüldü]anlatım yazıyo.Gir bak orda war... Peh be....

arkadaşım baktım ama ayrıntılı bir çözüm bulamadım yaww yardım edin işte be yada çözümü nerde onu söyleyin lütfen
  • Aynı sorunu şöyle çözdüm.
    Directx 9.0c sürümü kurulumu zaten geliyor içinde oyunun. Ama normal olarak kurmaya çalışırsan kuramıyorsan en azından bende öyle oldu. Güvenli kip te aç bilgisayarını ilk önce 9.0c sürümünü oyunun cdsinin içinde setupdan kur. Sonra yine güvenli kipte oyunu kur. Böyle dene bakalım.
  • Evet bi kaç topic aşşada açıklaması var. Ben ordan fikir alıp denedim ve işe yaradı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben yapamadım yardım edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.