Şimdi Ara

NFS AĞDAN OYNAMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.ben nfs se pc ye kurdum.ancak ağdan oynamıyor.setworktan giriş yapıyorum.protocol karşısında ıpx diye bi yazı çıkıyor.ağdan oynaması için ne yapabilirim.şimdiden teşekkurler

• ipx protokolunu yükle. Ağ ayarlarından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashc

ipx protokolunu yükle. Ağ ayarlarından.

ipx protokolu yüklü zaten kardeş
  • yokmu anlayan.tuh rezil olduk
  • windows firewall biliyorsunuz ki programları kısıtlama yeteneğine de sahip. nfs'de server kurduğunuz makinayı izin vermeden görebilirsiniz, ancak güvenlik duvarından izin vermezseniz oynayamazsınız. bağlantının kesildiğini okursunuz. güvenlik duvarını kapatırsan eğer oynayabilirsin. ancak bilgisayarın internetten gelecek saldrılara da açıkkalacaktır. en iyisi izin vermen.

bağlantı ikonuna tıkla. özellikler>gelişmişZayarlar kısmına gir. programların olduğu seklmeye gel ve nfs'nin exe dosyasını da orayaekle. sorunun çözüldüğünü göreceksin...

kolay gelsin...
  • kardeş çok sağol.ama programların olduğu kısım neresi.bunu rica etsem en başından anlatırmısın.bağlantı sekmesi derken explorrer mi yani
  • ha bu arada kardeş networktan oyunu kurduğum zaman,protocol un karşısında ıpx yazıyo.burada bi ıp numarası olması gerekmiyormu
  • bağlantı derken

başlat>denetim masası>ağ bağlantılarını kastetmiştim.

ipx'de herhangi bir IP yazması gerekmiyor.

kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

bağlantı derken

başlat>denetim masası>ağ bağlantılarını kastetmiştim.

ipx'de herhangi bir IP yazması gerekmiyor.

kolay gelsin...

Kardeş ilgin için Allah razı olsun.ancak bu dediklerini yapıyorum.bağlandığım zaman create game den oyunu kurmam gerekiyor.tıkladığımzaman failled to cennet diye bi yazı geliyo.
  • istersen oyun oynayacağın zaman iki bilgisayarın da güvenlik duvarlarını kapat. bakalım oynayabilecek misin? (%99 oynayabilirsin.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

istersen oyun oynayacağın zaman iki bilgisayarın da güvenlik duvarlarını kapat. bakalım oynayabilecek misin? (%99 oynayabilirsin.)

bi deneyeyim kardeş
  • otomatik ıp adresinden pek mümkün değil ıp ver ıpx protokolünü yükle güvenlik duvarını kaldır sorunun umarım çözülür
  • quote:

Orjinalden alıntı: ork01

otomatik ıp adresinden pek mümkün değil ıp ver ıpx protokolünü yükle güvenlik duvarını kaldır sorunun umarım çözülür

çok ilginç ıp te verdim
  • ya arkadaş böyle inat şey görmedim
  • Abi bunun bir çözümü vardı,Forumdaki arkaşlarla biz oynuyorduk.NFS nin klasörüne girip orda bir sistem dosyası vardı oraya girip ipnin manuel oalrak yazıyordun.Bir arama yap istersen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

Abi bunun bir çözümü vardı,Forumdaki arkaşlarla biz oynuyorduk.NFS nin klasörüne girip orda bir sistem dosyası vardı oraya girip ipnin manuel oalrak yazıyordun.Bir arama yap istersen...

sağol kardeş.onuda bi deneyeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.