Şimdi Ara

NFS 2 uzmanları Lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben oyunun 3. bölümüne geldim yarışların hepsini bitirdim bana yeni yarış vermiyor liste boş haritadan tamamlamadığım yarışlarıda tamamladım yeni araba verdi ama yeni yarış yada yıldız falan vermiyor ne yapmam lazım

• arkdaşım arabanın raitingini yükselt yani modifiye yap oke mümkün oldugunca en üst raiting veren parcaları koy yoksa yeni url yaşırı çıkmıyor acemi oldugum zamanalrda aynısı banada olmuştugörünün olarak performans önemli degil sonra yeni bir url yarışı çıkacak onu oyna ve devam et harita yarış dolacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

arkdaşım arabanın raitingini yükselt yani modifiye yap oke mümkün oldugunca en üst raiting veren parcaları koy yoksa yeni url yaşırı çıkmıyor acemi oldugum zamanalrda aynısı banada olmuştugörünün olarak performans önemli degil sonra yeni bir url yarışı çıkacak onu oyna ve devam et harita yarış dolacaktır

teşekürler dostum senin dediğini yaptım sorunu çözdüm

DEĞER VERMEK SADECE MATEMATİKTE İŞE YARAR...
    REPLİĞİ HAŞUMA GİTTİ ALINTI MI ORJİNAL MI

• yardımcı olduysak ne mutlu bize arkadaşım

not. uzun zaman önce bir gazetede okudum ordan aklımda kalmıştı yazdım ben de oke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 26 Şubat 2009; 13:24:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.