Bildirim
NFS 2 uzmanları Lütfen yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arkdaşım arabanın raitingini yükselt yani modifiye yap oke mümkün oldugunca en üst raiting veren parcaları koy yoksa yeni url yaşırı çıkmıyor acemi oldugum zamanalrda aynısı banada olmuştu görünün olarak performans önemli degil sonra yeni bir url yarışı çıkacak onu oyna ve devam et harita yarış dolacaktır
-
quote:
Orjinalden alıntı: En_DiabLO
arkdaşım arabanın raitingini yükselt yani modifiye yap oke mümkün oldugunca en üst raiting veren parcaları koy yoksa yeni url yaşırı çıkmıyor acemi oldugum zamanalrda aynısı banada olmuştugörünün olarak performans önemli degil sonra yeni bir url yarışı çıkacak onu oyna ve devam et harita yarış dolacaktır
teşekürler dostum senin dediğini yaptım sorunu çözdüm
DEĞER VERMEK SADECE MATEMATİKTE İŞE YARAR... REPLİĞİ HAŞUMA GİTTİ ALINTI MI ORJİNAL MI
-
yardımcı olduysak ne mutlu bize arkadaşım
not. uzun zaman önce bir gazetede okudum ordan aklımda kalmıştı yazdım ben de oke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 26 Şubat 2009; 13:24:08 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X