Şimdi Ara

Nforce 4 ve Ati 4850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nforce 4 MSI K8N Neo a nakartıma Ati Sapphire Toxic 4850 aldım vista 64 bite en sor sürümü kuruyorum Catalyst tüm oyunlarda donma zorlanma var. Bir uyumsuzluk var yazılımsal mı donanımsal uyumsuzluk mu bilmiyorum. Vistaya format attım yeniden kurdum sorun devam ediyor. Bilen varsa açıklar mı .

    Teşekkürler.



  • Yardim.
  • driverı yüklerken bi en son driverı çalışmaz ise bir öncekini yükle yada cd ile geleni dene?
  • önceki sürücüyü de denedim. Format attım. Anakarttaki pci x-fi sesk artimi çıkarıp denedim, farkli yuvaya taktim denedim. Vistaya format attım hem eski hem yen isürücü ile denedim. Ati Catalyst ayarlarıyla oynayıp denedim. LCD min kendi özel sürücüsünü yükleyip denedim. Bütün oyunlarda kart kasıyor.

    Ati 4850 Toxic edition. Fur mark programı testinde 4300 gibi bu işlemci ve sistemime göre güzel bir puan veriyor ekran karti. Karti ati tool ile de dest etmiştim bir sorun çıkmadı hiç. Perf değerleri de iyi çıkıyor ama oyunlarda kasma var.

    ve ne yapsam düzeltemedim artık. Yeni anakart ve işlemci alacağım. Kartı donanim haberden birkaç gün önce garantil i2 el olarak aldım ve kartı satın aldığım arkadaş kartta oyunların akıcı olduğunu ve bir soruno lmadığını defalarca dile getirdi.

    Ati sürücü sorunlarından dolayı oyunlarda saçma sapan donmalar var sanıyorum. Hiç bu sorunu yaşayan yok mu ? nasıl çözülür ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.