Şimdi Ara

Neyle yapıştırabirilim ? [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
27.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sevdiğim bi krampon. Bayadır makineye atmıyordum simsiyah olmuştu. Dün makineye attım yapışkanları açılmış. Gidipte yenisini almak istemiyorum, halısaha olanı var ama kramponun tadı ayrı. Bunu neyle yapıştırmalıyım ?

Orjinali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masdera -- 28 Kasım 2012; 18:40:37 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Neyle Yapıştırabilirsin? Krampon Tabanı ve Dişlerinin Tamiri İçin Bilgiler

Kramponların, çeşitli yüzeylerde çekiş ve destek sağlayan önemli bir futbol ekipmanı parçası olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak, yoğun kullanım sonucunda kramponların tabanları veya dişleri zamanla aşınabilir veya zarar görebilir. Bu gibi durumlarda, kramponları onarmak için etkili yapıştırıcılar kullanılarak taban veya dişlerin tamiri yapılabilir.

Krampon Tabanı Yapıştırma

Krampon tabanlarının onarımı için, özel olarak tasarlanmış krampon yapıştırıcıları kullanılması tavsiye edilir. Bu yapıştırıcılar, farklı malzeme türleri üzerinde güçlü ve dayanıklı bir bağ oluşturmak üzere geliştirilmiştir. Taban onarımında şu adımları izleyebilirsin:

• Krampon tabanını temizle ve kurut.
    • Yapıştırıcıyı tabana eşit şekilde uygula.
    • Tabanı yerine yerleştir ve sıkıca bastır.
    • Yapıştırıcının tamamen kuruması için üreticinin talimatlarına uy.

Krampon Dişi Tamiri

Krampon dişleri de zamanla aşınabilir veya kırılabilir. Bu durumda, krampon dişi tamiri için özel olarak tasarlanmış yapıştırıcılar kullanarak dişleri onarabilirsin. Diş tamiri şu adımları içerir:

• Krampon dişini temizle ve kurut.
    • Yapıştırıcıyı dişe ve ayakkabının tabanına eşit şekilde uygula.
    • Dişi yerine tak ve sıkıca bastır.
    • Yapıştırıcının tamamen kuruması için üreticinin talimatlarına uy.

Krampon dişlerinin daha ciddi şekilde hasar görmesi durumunda, profesyonel bir ayakkabı tamircisine başvurulması gerekebilir.

Önerilen Yapıştırıcılar

• Krampon Tabanı Yapıştırma: Shoe Goo, Gear Aid Aquaseal FD
    • Krampon Dişi Tamiri: Loctite Super Glue Ultra Gel Control, Gorilla Super Glue

Kramponlarının bakımını düzenli olarak yaparak ve hasarları zamanında onararak, bu önemli ekipman parçasının kullanım ömrünü uzatabilir ve futbol performansını iyileştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bali
  • Bendeki botun altı çıkmıştı, seninkinin biraz daha değişiği, derbiyle yapıştırdım, bir daha sorun cıkmadı. Kramponu hep kullancagın için bir daha düşme olasılığı olabilir sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Bali

Sağlam tutar mı hocam, pazar günü maça gidicem açılmasında maç sırasında
  •  Neyle yapıştırabirilim ? [SS'li]
  • Ver ayakkabıcıya yapıştırsın sen niye uğraşıyorsun ki.
  • quote:

Bali
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kazak Nasıl SS'li
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

Ver ayakkabıcıya yapıştırsın sen niye uğraşıyorsun ki.

Çok para alıyorlar ya

Ayakkabının altında beyaz tutkal izleri var. Beyaz bi yapıştırıcı ile yapıştırılmış ama ne ?
  • sen kurcalama lostra salonuna ver onlar halletsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiber Castro -- 28 Kasım 2012; 19:34:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

quote:

Bali

Sağlam tutar mı hocam, pazar günü maça gidicem açılmasında maç sırasında

Baliyi yapıştıracağın yere sür daha sonra ayakkabıyı giy ve baskı uygula 1-2 saat ayağında kalsın üzerine yük bindiği için tutması kolay olacaktır. Ayakkabıcılar da bali ile yapıştırıyor bir kaç kez şahit oldum o olaya.

• quote:

quote:

Çok para alıyorlar ya

Ayakkabının altında beyaz tutkal izleri var. Beyaz bi yapıştırıcı ile yapıştırılmış ama ne ?

• quote:

quote:

Çok para alıyorlar ya

beyaz yapıştırıcı tutkal var
    ama bali ile yapıştırırsan %95 bir daha çıkmaz, yapıtırıcıyı sür ayakabınında içine ağırlık koy taban ile ayakkabı iyice sıkışıp sağlam tutsun diye...
  • Silikon bulabilirsin tabancasıyla yapıştır.Bayagı saglam olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

quote:

Çok para alıyorlar ya

Ulan anlamsız kahkaha attım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

quote:

quote:

Çok para alıyorlar ya

beyaz yapıştırıcı tutkal var
    ama bali ile yapıştırırsan %95 bir daha çıkmaz, yapıtırıcıyı sür ayakabınında içine ağırlık koy taban ile ayakkabı iyice sıkışıp sağlam tutsun diye...

Anladım hocam, bally var onu süreyim, ayağıma giyeyim o zaman. Ağırlık yaparız birkaç saat

• quote:

quote:

Çok para alıyorlar ya

T3100 beyaz ilaç ayakkabı imalatında kullanılır(imalatçıyım) tabanlar onunla yapıstırılır bali falan hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuĞrA

quote:

quote:

Çok para alıyorlar ya

T3100 beyaz ilaç ayakkabı imalatında kullanılır(imalatçıyım) tabanlar onunla yapıstırılır bali falan hikaye.

Alıntıları Göster
    Aradan uzun zaman gecmis ama sorayim yinede, bahsettigin yapistiriciyi internette bulamadim adi falan mi degisti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

Aradan uzun zaman gecmis ama sorayim yinede, bahsettigin yapistiriciyi internette bulamadim adi falan mi degisti?

Alıntıları Göster
    Denlaks TP3100 olabilir hocam. Ben de kendi şehrimde sanayiden falan bulabilirsem denemeyi düşünüyorum.
  • Tekrar ayrılıp bileğine zarar vermesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.