Şimdi Ara

Neye Yatırım Yapıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 92selen92

    quote:

    Orijinalden alıntı: pi10


    quote:

    Orijinalden alıntı: 92selen92

    quote:

    Orijinalden alıntı: pi10

    Birikmişiniz ne kadar bilmiyorum ama eğer kısa zamanda nakite çevirme probleminiz yoksa toprak-arsa alın. En çok değer kazandıran o yüksek meblağ da. Ama altında buna nazaran uzun vadede kazandırıyor, belki kısa zamanda da kazandırır ama ters takla olursa batırada bilir.

    toprak arsa alacak kadar birikimim yok maalesef. Bankaların faizsiz yatırım hesapları olduğundan bahsediyorlar. Bu konuda bir bilginiz var mı peki?

    Hangisini diyorsunuz tam olarak anlayamadım ama katkı payından bahsediyorsanız faizin diğer adıdır. Yani hiç bir farkı yok isim dışında.

    bir arkadaşım, sen parayı bankaya yatırıyosun, onlar senin ve diğer insanların parasıyla arsa, bina vs yatırım yapıyorlar ve bir senenin sonunda o yatırım değeri yüzde kaç artmışsa sana o yüzde değerinde kar veriyor paran üzerinden. Böylece faizsiz yatırım yapmış oluyorsun dedi. Ben pek anlayamadım, biraz araştırdım bişey de bulamadım.

    Bilgim yoktu ama oldukca enteresan. Olayin mantığına bakmak gerekiyor; senin parani kendi işinde kullanarak kendisi senin paran ile daha fazla kazanıyor mu ? Kazanıyor, yoruma açık. Peki ya karşılıklı çalıştıkları sirket batarsa ? Kriz çıkar konutlar elde kalır sizin para giderse ? Bunlar Türkiye de olmuş olaylar. Tabiki para da keyifte sizin. Ama elinizdeki parayi garip yatirimlara yatırmadan yatırımı yapın ister tarlaya ister toprağa ister hayvancılığa. Elle tutulan birikiminiz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kadın hesabından viral fikri.. ama buraya yemez canım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.