Şimdi Ara

Neye göre first pick olunuyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep merak ediyorum gümüş 3 deyim seri maçındayım first picke bronzdan adam geliyor neye göre çalışıyor bu sistem

• Gizli eloya göre geliyor. Demek ki bronz dediğin adamın elosu senden fazla
  • Pick sirasi yuksek elodan dusuge dogru gidiyo diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Gizli eloya göre geliyor. Demek ki bronz dediğin adamın elosu senden fazla

gizli elo nedir
  • Eski elo sistemindeki elo gizli olarak isliyor hala ve siralama yuksekten dusuge gore yapiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcna

quote:

gizli elo nedir

arkadaşlar şu gizli elo muhabbetini bi geçelim, gizli elo diye birşey yok kim uydurduysa her şeye gizli elo denmeye başlandı. olay tamamen random gerçekleşiyor istersen sabit bir takım kur dene sürekli, ozaman hep aynı kişiye first pick gelir..

• Gizli eloya göre. MMR yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitTheLights

quote:

quote:

gizli elo nedir

arkadaşlar şu gizli elo muhabbetini bi geçelim, gizli elo diye birşey yok kim uydurduysa her şeye gizli elo denmeye başlandı. olay tamamen random gerçekleşiyor istersen sabit bir takım kur dene sürekli, ozaman hep aynı kişiye first pick gelir..

cahillik başa bela.takım maçlarında hangi sırayla odaya girersen o sırayla pick yaparsın.eloya göre sıralanmazsın -

• quote:

quote:

quote:

gizli elo nedir

Evet bütün bir internet, DH topluluğu yalan hurafe

• quote:

quote:

quote:

gizli elo nedir

Eşleşmeli oyunların hemen hemen hepsinde satrançtaki gibi bir elo sistemi kullanılır. Bu sizin seviyenizi gösterir. E bir tanesi PL'un smurfüdür Gold V'dedir bir tanesi de zar zor arkadaş yardımıyla çıkmış biridir o da Gold V'dedir. Bunlar aynı takıma gelmez çünkü bize gösterilmeyen elo sistemi adamların W-L'larına göre elo hesaplayıp takımlarını ona göre belirler.

• Peki elolar hakkında hiç bir bilgi edinemiyor muyuz ? Mesela Frollenlord'un 3000 elo olduğu nereden biliniyor ?
  • takım kurdan kastım o değil sadece örnek vermek amacıyla kullandım yanlıs örnek oldu sanırım neyse demek istediğim gizli elo diye birşey yok, gece ranked atarsan takım plat bronz gümüş altın çok geliyo bunu konu olarak açsan çoğu kişi gizli elo der ama gizli elodan degil, oyuncu azlığından kaynaklaniyor(bu da yanlış ornek olmaz umarım), lolkingden eloya bakabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepelien

Peki elolar hakkında hiç bir bilgi edinemiyor muyuz ? Mesela Frollenlord'un 3000 elo olduğu nereden biliniyor ?

Lolking kullanabilirsiniz.
  • quote:

takım kurdan kastım o değil sadece örnek vermek amacıyla kullandım yanlıs örnek oldu sanırım neyse demek istediğim gizli elo diye birşey yok, gece ranked atarsan takım plat bronz gümüş altın çok geliyo bunu konu olarak açsan çoğu kişi gizli elo der ama gizli elodan degil, oyuncu azlığından kaynaklaniyor(bu da yanlış ornek olmaz umarım), lolkingden eloya bakabilirsin..

külliyen yanlış gece bu insanların aynı takıma düşmesi evet oyuncu azlığından ama sıralanmaları mmr(matchmakingrating) üzerinden olmakta.-bizim gizli elo diye tabir ettiğimiz rakam- .

lolkingten baktığın şeye dikkatli bakarsan LKS yazdığını görürsün.LKS = lolking score.yani tamamen kendi puanlamaları. neye göre puanlıyorlar dersen tamamen ligine ve puanına göre.yani aynı lig ve puandaki herkes aynı puanı alıyor

dikkat ettiysen eğer tr de plat 5 0 puanda olan bir sürü insan var ama maça girince nedense goldların bile altında oluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteFlash

quote:

Peki elolar hakkında hiç bir bilgi edinemiyor muyuz ? Mesela Frollenlord'un 3000 elo olduğu nereden biliniyor ?

Benim bildiğim lolking'deki sistem sadece oynadığın rollere göre kazandığın maçların oranına yakın bir puan veriyor.Gerçek elo ile alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdCode

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteFlash

quote:

Benim bildiğim lolking'deki sistem sadece oynadığın rollere göre kazandığın maçların oranına yakın bir puan veriyor.Gerçek elo ile alakası yok.

lolkingdeki LKS tahmini elo oluyor işte. Riot'a benzer bir hesaplama ile gerçek elonuza yakın bir sonuç gösteriyor
  • quote:

quote:

quote:

gizli elo nedir

dereceli oyundan bahsediyoruz.
    http://www.lolking.net/summoner/tr/711076
    ordaki 940 benim elom mesela ona göre sıralanıyorsun pick ekranında

• quote:

Orijinalden alıntı: mephisto1

quote:

takım kurdan kastım o değil sadece örnek vermek amacıyla kullandım yanlıs örnek oldu sanırım neyse demek istediğim gizli elo diye birşey yok, gece ranked atarsan takım plat bronz gümüş altın çok geliyo bunu konu olarak açsan çoğu kişi gizli elo der ama gizli elodan degil, oyuncu azlığından kaynaklaniyor(bu da yanlış ornek olmaz umarım), lolkingden eloya bakabilirsin..

külliyen yanlış gece bu insanların aynı takıma düşmesi evet oyuncu azlığından ama sıralanmaları mmr(matchmakingrating) üzerinden olmakta.-bizim gizli elo diye tabir ettiğimiz rakam- .

lolkingten baktığın şeye dikkatli bakarsan LKS yazdığını görürsün.LKS = lolking score.yani tamamen kendi puanlamaları. neye göre puanlıyorlar dersen tamamen ligine ve puanına göre.yani aynı lig ve puandaki herkes aynı puanı alıyor

dikkat ettiysen eğer tr de plat 5 0 puanda olan bir sürü insan var ama maça girince nedense goldların bile altında oluyorlar

seninde yanlışın var , tr server ına göre degelendirme yapmak yanlıs, eğer dediğin doğruysa west te ve diger server larda da öyle olması gerek... ayrıca lolking kendi puanlama sistemini yapmıyor, lolkingde bazı serverların veri tabanları var riot bunu paylaşıyor westinde var, weste gore degerlendirme yaparsan kendi puanlaması olmadığını görürsün, lolkinge tr nin sv yeni eklendigi icin sana kendi puanlamasi varmış gibi gelebilir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mephisto1

quote:

seninde yanlışın var , tr server ına göre degelendirme yapmak yanlıs, eğer dediğin doğruysa west te ve diger server larda da öyle olması gerek... ayrıca lolking kendi puanlama sistemini yapmıyor, lolkingde bazı serverların veri tabanları var riot bunu paylaşıyor westinde var, weste gore degerlendirme yaparsan kendi puanlaması olmadığını görürsün, lolkinge tr nin sv yeni eklendigi icin sana kendi puanlamasi varmış gibi gelebilir..

west ve diğer bütün serverlarda da buna göre sıralıyor sadece tr de değil. ayrıca riot bu bilgiyi paylaşmaz çünkü lig sistemini getirmelerinin amaçlarından biri de bunu gizlemek.

dostum herhangi birinin lolking profiline bakarken o senin elo dediğin puanın yanındaki taç şeklindeki simgenin üstüne gel ve yazılanı oku !!

hatta ben yazayım " A performance indicator created by Lolking usin various data about a particular summoner"

yani tamamen kendi kendilerine hesapladıkları bir puan riotla alakası yok.

anlatmaktanda sıkıldım lütfen alıntılamadan önce biraz araştır artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.