Şimdi Ara

Neye göre bu dünyada zengin oluyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep merak etmişimdir, Kim veriyor bu kararı,neye göre seçiliyor
    860 tl maaşım var
    (Bazıları) çok zengin,bir anlaam veremiyorum, bir gün bizde böyle zengin olarak kalksak, diğerleri bize imrense

• Ya baban ya kayinpeder zengin olacak.

Yoksa kapitalizmin sesine kulak ver milletin cebindeki parayi nasil hacilayabilirim diye düşün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye göre bu dünyada zengin oluyoruz?
  • Girişimcilik kendi işini kurmak veya doğru yatırımlar falan yaparak kimseye paranın havadan geldiği yok insanlar baskalarinin yapmadığını yaparak yeri geldiğinde risk alarak zengin oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 15 Kasım 2017; 19:50:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav he. pederin nasıl zengin olmuş ? kayınpederin nasıl zengin olmuş ? onlar da mı baba parasıyla zengin olmuş ? hadi diyelim ki öyle, onların babaları da mı zengin doğmuş ?

boş yapmayın. bırakın şu kapitalizmin kölesi, sistemin bilmem nesi muhabbetlerini. zengin olmak istiyorsan önünde bir çok alan var. ha başarırsın başaramazsın, zengin olabileceğin alanı görürsün göremezsin orası ayrı konu.

ama hayata isyan edip bahaneleri klasik kelimelerde aramak saçma geliyor bana. zengin değilim, ama ilerde çocuklarıma ve torunlarıma bırakacak çok şeyim olması için var gücümle çalışıyorum. salın artık şu düşünceleri beyninizden.

uğraştın durdun zengin olamadın mı? o zaman bakacaksın çorbana, yetineceksin. yeterince uğraşmamışsın, zengin olmayı başarabilmek sana zor gelmiş demekki.

bana göre kapının önünden range rover'a bindiğinde yakıt parasını düşünmemek ve evdekiler arabasız ne yapacak acaba diye düşünmemek zenginliktir

• Babadan para kalmadıkça zengin olunmaz. Çok kullanılan önemli bir şey bulmak gerekiyor. Ancak stres çarkı ya da flappy bird gibi kıvılcım olan şeyler değil. Oradan gelen para ile 1-2 yıl zengin olursun sonra biter gider.
    İyi bir hayat sürmek için doktor ya da iyi bir mühendis olunabilir ancak bunlar da zengin olamaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Babadan para kalmadıkça zengin olunmaz. Çok kullanılan önemli bir şey bulmak gerekiyor. Ancak stres çarkı ya da flappy bird gibi kıvılcım olan şeyler değil. Oradan gelen para ile 1-2 yıl zengin olursun sonra biter gider.
    İyi bir hayat sürmek için doktor ya da iyi bir mühendis olunabilir ancak bunlar da zengin olamaz bence.

Yav hehe. Zihni fakirler zaten zengin olamaz moruq. Çeneni yorma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.