nexus 4'e sahibim, sim card'da belli başlı numaralar var, bunları cihaza aktardım, şimdi rehberde bazı isimler 5-6 kere çıkmış durumda. Bu işe bir son vermek için nexus'u pc'ye bağlayıp numaraları tek tek organize etmek istiyorum. Sim card'da bulunan numaraları ise komple silmek istiyorum. Telefondaki numaraları düzenledikten sonra pc'ye kaydedip, daha sonra da sim'e aktarmak istiyorum.
Şimdi ben bu google contacts'dan numaraları silsem, (her bir numarayı sadece bir kere olacak şekilde), telefonum da öyle mi senkronize olacak?
Arada başka bir şey ters gitmiş olmalı. SIM kartınızda zaten bu kadar çok kişi olmuş olamaz. Google hesabınız, facebook vs. ile birleşmiş olmasın?
quote:
Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa
Arada başka bir şey ters gitmiş olmalı. SIM kartınızda zaten bu kadar çok kişi olmuş olamaz. Google hesabınız, facebook vs. ile birleşmiş olmasın?
Her ne olmuş ise benim hatam. :) Bundan önce motorola razr xt910 ve samsung note kullanıyordum, yoğun iş hayatı ve rehber sürekli aktif idi. facebook'tan da senkronize olabilir ancak ben gene de üşenmedim, 1280 küsur numaradan 160 civarı bıraktım. :) Şu an telin rehberi tam senkronize oldu istediğim gibi. Sim carda ulaşıp nasıl sileceğim acaba?
Rehberde SIM numaralarını göster diye bir seçenek var, ayrı bir pencerede gösteriyor onunla silebilirsiniz. Ancak 4.4'e geçtiyseniz sistemi nasıl işliyor bilmiyorum. Ben geçtim ve hala yeni rehbere alışmaya çalışıyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa
Rehberde SIM numaralarını göster diye bir seçenek var, ayrı bir pencerede gösteriyor onunla silebilirsiniz. Ancak 4.4'e geçtiyseniz sistemi nasıl işliyor bilmiyorum. Ben geçtim ve hala yeni rehbere alışmaya çalışıyorum..
evet dediğiniz gibi android sürümüm 4.4 :) ve sim card'ın içinde ne var ne yok göremiyorum. Amacım görmek değil zaten. sim'i tamamen boşaltmak.
Bilen arkadaşlar yazar ise sevinirim. :)
En temizi playstore'dan sim contacts programını indirin. Ben o şekilde halletmiştim.
En temizi playstore'dan sim contacts programını indirin. Ben o şekilde halletmiştim.
çok sağol kardeşim ya. Bir daha da sim'e bir şey kayıt etmeyeyim. Google'ın süper senkronizasyonuna Allah zeval vermesin. :) Yine de .vcf formatında yedek almak şart. TURKCELL'liler de yedek rehber yapabilir tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme