Şimdi Ara

Nexus alacağım,istanbul bilişimi nasıl bilirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süredir sola vs ace2 konularını takip ediyorum telefon almak için.İşin içinden çıkamayınca nexus'a karar verdim.İstanbulbilişimde 1200tl nexus.Niye bu kadar fiyat farkı var diğer firmalarla arasında onu anlayamadım.Ayrıca kendi mağazalarından gidip almak istiyorum.Mevcut 3 mağazası iletişim bölümünde görünüyor.Bunların birinde vardır herhalde telefon. :D

http://www.istanbulbilisim.com.tr/i9250-nexus-titan.silver-samsung-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,34215.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFAKO -- 28 Eylül 2012; 19:56:41 >

• Pek memnun olunmayan bir firmaymış, okuduklarım bu yöndeydi.Vazgeçtim bende nexustan :D
  • nexus candır can Ama istanbul bilişim hakkında bişey diyemem. ama kesinlikle nexus öneririm.
  • Distribütör garantili sonuçta ürünü aldığın an firma ile bir daha muhattap olmana gerek kalmaz.Parayı alıpta ürünü göndermeyeceklerinide sanmıyorum
  • Ürünlerinin paralel ithalat olduğunu öğrendim.Bir çok yerde belirtimiş.Sitelerinde distribütör garantisi yazmasına rağmen, kendi şirketleri garantisi altındaymış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.