Şimdi Ara

Nexus 7 Fiyat Ve Türkiyeye Gelişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bugün araştırdım ainol'ün yeni çıkacak tableti crystal'i almaya karar verdim sonra karşıma google nexs 7 çıktı nexus çok dayanıklı ve google destekli bi tablet fiyatı ve türkiyeye gelişi ne kadar olacak bilen varmı ? 400 tl ye kadar düşer mi birde

• 400 TL'ye Nexus olsa Türkiye nüfusunun çeyreği bu tabletten alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: China Merchant

400 TL'ye Nexus olsa Türkiye nüfusunun çeyreği bu tabletten alır.

Sadece Bi Soruydu Hocam O Zaman Crystal'e Devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

quote:

Orijinalden alıntı: China Merchant

400 TL'ye Nexus olsa Türkiye nüfusunun çeyreği bu tabletten alır.

Sadece Bi Soruydu Hocam O Zaman Crystal'e Devam

Şu an Almanya satış fiyatı 300 US$ civarında.Bunun Türkiyede de bu fiyattan satıldığını düşünün (ki bu imkansız) 400 TL'nin üstünde bir fiyat ediyor.Tabi Türkiye fiyatı daha tuzlu olacaktır.Çünkü gümrük epey bindirecek.Buradaki ana firmada epey bindirecek ve bu ürün burada 600 TL'nin altında satılması hayal olacak.
  • 799 tl den satılacak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb 600 tl den satılacak. 8 gb 500 tl den satılacak. kuşlar söyledi. almanya dada vergiler ve aracılar var. bunuda unutmayalım. şu anda fırsatçılık yapıp 800 tl den satan yerler var ama resmi olarak geldiğinde fiyatı bence bu şekilde olacak. yoksa google ın ucuz tablet iddası tr de ancak masal kitaplarında yer alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 11 Eylül 2012; 22:06:07 >
  • Merhaba,
    oldukça kısıtlı olan bir bütçe ile tablet bilgisayar almak durumundayım ve görüşlerinizi bekliyorum
    türkiye fiyatı 270 TL yi geçmeyecek önerebileceğiniz en iyi tablet hangisidir.
    ilginiz için şimdiden teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu bu tablet ne zaman gelecek, bekle bekle nereye kadar? Türk telekomla gelmiş ama o da 8gb, üstelik fiyatı da uçuk, distribütör garantili olsa bile bulamıyorum hiç bir yerde!
  • 230 dolara ebay da 16 gb modelleri satiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekitapekitapekitap

http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,35966.html# burada oldukça uygun.

Orayı biliyorum da stok yok diyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsunamic

quote:

Orijinalden alıntı: ekitapekitapekitap

http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,35966.html# burada oldukça uygun.

Orayı biliyorum da stok yok diyor :)

o 16GB'lık modeli çünkü 30 TL fazlasına 32GB modeli var :https://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-32-gb-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,36622.html
    ben aldım... daha gelmedi tabi ön ödemeli satış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-mcani -- 14 Kasım 2012; 13:37:49 >

• şu tablet 500 tl ye bide taksitle gelse süper olcak :)
  • kesinlikle 600 tl gibi bir rakama bile gelmez ne yazık ki.vergiler malum.
    Hocam başlık kesinlikle yanıltıcı olmuş içerik ile farklı.sanki nexus gelmis gibi bir başlık var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olsun bu TT.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimrevivo

Lanet olsun bu TT.

aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.