Bildirim
Nexus 7 Fiyat Ve Türkiyeye Gelişi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
400 TL'ye Nexus olsa Türkiye nüfusunun çeyreği bu tabletten alır. -
quote:
Orijinalden alıntı: China Merchant
400 TL'ye Nexus olsa Türkiye nüfusunun çeyreği bu tabletten alır.
Sadece Bi Soruydu Hocam O Zaman Crystal'e Devam -
quote:
Orijinalden alıntı: ParadoxL
quote:
Orijinalden alıntı: China Merchant
400 TL'ye Nexus olsa Türkiye nüfusunun çeyreği bu tabletten alır.
Sadece Bi Soruydu Hocam O Zaman Crystal'e Devam
Şu an Almanya satış fiyatı 300 US$ civarında.Bunun Türkiyede de bu fiyattan satıldığını düşünün (ki bu imkansız) 400 TL'nin üstünde bir fiyat ediyor.Tabi Türkiye fiyatı daha tuzlu olacaktır.Çünkü gümrük epey bindirecek.Buradaki ana firmada epey bindirecek ve bu ürün burada 600 TL'nin altında satılması hayal olacak. -
799 tl den satılacak...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
16 gb 600 tl den satılacak. 8 gb 500 tl den satılacak. kuşlar söyledi. almanya dada vergiler ve aracılar var. bunuda unutmayalım. şu anda fırsatçılık yapıp 800 tl den satan yerler var ama resmi olarak geldiğinde fiyatı bence bu şekilde olacak. yoksa google ın ucuz tablet iddası tr de ancak masal kitaplarında yer alır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 11 Eylül 2012; 22:06:07 > -
Merhaba,
oldukça kısıtlı olan bir bütçe ile tablet bilgisayar almak durumundayım ve görüşlerinizi bekliyorum
türkiye fiyatı 270 TL yi geçmeyecek önerebileceğiniz en iyi tablet hangisidir.
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim -
Yahu bu tablet ne zaman gelecek, bekle bekle nereye kadar? Türk telekomla gelmiş ama o da 8gb, üstelik fiyatı da uçuk, distribütör garantili olsa bile bulamıyorum hiç bir yerde! -
230 dolara ebay da 16 gb modelleri satiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ekitapekitapekitap
http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,35966.html# burada oldukça uygun.
Orayı biliyorum da stok yok diyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tsunamic
quote:
Orijinalden alıntı: ekitapekitapekitap
http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,35966.html# burada oldukça uygun.
Orayı biliyorum da stok yok diyor :)
o 16GB'lık modeli çünkü 30 TL fazlasına 32GB modeli var :https://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-32-gb-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,36622.html
ben aldım... daha gelmedi tabi ön ödemeli satış...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-mcani -- 14 Kasım 2012; 13:37:49 >
-
şu tablet 500 tl ye bide taksitle gelse süper olcak :) -
kesinlikle 600 tl gibi bir rakama bile gelmez ne yazık ki.vergiler malum.
Hocam başlık kesinlikle yanıltıcı olmuş içerik ile farklı.sanki nexus gelmis gibi bir başlık var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lanet olsun bu TT. -
quote:
Orijinalden alıntı: aimrevivo
Lanet olsun bu TT.
aynen
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- en iyi kuranı kerim uygulaması
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- tablet tavsiye
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- sms yönlendirme
- oppo pad 3 pro
- red magic tablet
- oneplus pad pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X