Şimdi Ara

Nexus 7 8gb 394 TL vs Asus Memopad HD 7 16gb 449 TL hangisi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yüksek sistem gerektiren oyunları oynamak gibi bir niyetim yok. Şarj ve wi-fi benim için ön planda. Uzun süre kullanabileceğim bir ürün arıyorum. Pdf formatlı dosyalar üzerinden çalışmalar yaparken işimi kolaylaştıran bir tablet istiyorum(7 inch bu konuda ne kadar yeterli). Film izlemek ve oyun oynamak için laptop tercih ediyorum. Hangi ürünü önerirsiniz, yoksa beklemeli miyim
    Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuideDr019 -- 22 Ağustos 2013; 14:10:12 >

• 5gb bence yetmez en azından 16gb alın hafıza kartı yuvası olmadığı için hafızayı arttıramıyoruz ve ya performanstan biraz düşüp samsung galaxy tab 2 7.0'ıda bir inceleyin bu cihazda hafıza genişletilebiliyor ve daha ucuz
  • Tamam teşekkürler söylediğiniz ürünü araştıracağım.
    Peki depolama alanını göz ardı edersek (göz ardı edilemez biliyorum ama) bu ürün bu fiyat için nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuideDr019

Tamam teşekkürler söylediğiniz ürünü araştıracağım.
    Peki depolama alanını göz ardı edersek (göz ardı edilemez biliyorum ama) bu ürün bu fiyat için nasıldır?

Bence iyi bir ürün o fiyata 4 çekirdek ve 1.5ghz işlemci aynı zamanda 1gb ram bulamazsınız ama arka kamerası olsa tam alınırmış benim bahsattiğim ürünün arka kamerası var
  • Arkadaşlar sizce başlıkta gördüğünüz tabletlerden hangisini tercih etmeliyim? Daha iyi bir öneriniz var mı?
  • Nexus 7 32gb ikinci elini 400 e satan var forumda. Bence onu al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus Memo Pad HD 7 bencede onu al ben dün aldım cok memnun oldum güzel alet hem de güncel fot ve kamera çekimi hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiesto77 -- 23 Ağustos 2013; 13:23:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hd7 +1 arka kamera arttırıkabilir hafıza gibi özelliklerden dolayı hd7 iyi
  • dostum onlara zaman yetmedi şuan işteyim akşam bizim kız izin verirse ayrıntılı inceliycem paylaşırım
  • nexus 7 tabi ki
  • Real Racing 3 oyunuda takıldı makine kitleniyor tam hayal kırıklığı oldu bende ulen şansa bak :(
  • tiesto77 kullanıcısına yanıt
    Hocam tanıtım videolarında takılma olmamıştı acaba tasarruf modunda mı?
  • cok sagol dostumya akılı pil yöneticisi diye bişey varmış onu kapattım şimdilik güzel bisıkıntı yok cahillik işte ilkdefa kullanıyoruz cok araştırmıştım bu tapleti alırken
  • Nexus 32GB tabletimi satıyorum. Orjinal Nillkin kılıf ve OTG kablo yanında verilecektir. İlgilenenler özel mesaj yazabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.