Şimdi Ara

Nexus 7 16 GB'a alternatif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir arkadaşım Amerikadan gelecek Nexus 7 16gb modelini 200 dolara (360 TL felan) aldırma opsiyonum var (apple aldırsam daha hesaplı olacağını biliyorum ama 500 dolar civarına çıkmak istemiyorum)

    Buradaki arkadaşlarımızdan Nexus 7 yerine alınabilecek yurtdışı veya Türkiye farketmez benzer fiyatlı ürünleri ve tavsiye ettiğiniz modelleri alabilir miyim?

    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar...



  • Ben de Nexus 7 yada çin malı muadili bir tablet bakıyorum. Hyundai T7s modelini gördüm araştırmaktayım, daha çok yeni diye biraz beklemeyi düşünüyorum. Cihaz çok hoşuma gitti ama diğer yanda Nexus 7 & Google desteği var karar veremiyorum. T7s'in bataryası biraz daha iyi olaydı 1dk düşünmez alırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

    Arkadaşlar bir arkadaşım Amerikadan gelecek Nexus 7 16gb modelini 200 dolara (360 TL felan) aldırma opsiyonum var (apple aldırsam daha hesaplı olacağını biliyorum ama 500 dolar civarına çıkmak istemiyorum)

    Buradaki arkadaşlarımızdan Nexus 7 yerine alınabilecek yurtdışı veya Türkiye farketmez benzer fiyatlı ürünleri ve tavsiye ettiğiniz modelleri alabilir miyim?

    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

    Nexus 10, 450-500 dolar arası. Eğer Nexus 7 alacaksanız 3G alın.
  • Tavsiye için teşekkürler. Ancak tableti Amerikadan getirtme durumum var. Malum 3g ürünleri kaydettirmek vb gerekebiliyor.

    Şimdi BTK ile uğraşmak istemiyorum 3g hattı kullanabilmek için.
  • T7 modeli benim de ilgimi çekti.

    Bir de çin tabletleri var tabi retina ekranlı falan demişler, gerçi IPS olup olmadıklarından emin değilim ama satış fiyatları 100-150 dolar bandında, acaba bunlardan mı getirtmek lazım.
  • 7'' retina ekran var mı bilmiyorum ama 9.7'' / 10.1'' lere taşınabilirlik açısından sıcak bakmıyorum.
    Hyundai T7s şuan pandawill gibi sitelerde 175$ civarı. Almışken GPS+Bluetooth da olmalı diye düşünüyorum. Yurtdışından da hiç alışveriş yapmadım onun da tedirginliği var, pek şanslı biri de sayılmam. Bir de batarya konusu var tabi. Cihazı alıp kullananlar artsın duruma göre karar vericem.
  • Son gümrük mevzuat değişikliğinden bu yana yurtdışından 75 €üzeri alışveriş yapmadım (en azından Türkiye'ye göndertmedim), ama sayısız alışverişim olmuştur. Deal extreme olsun başka siteler olsun. Çoğu zmaan sıkıntı çıkmıyor.

    Telefon, kozmetik ve gıda malzemeleri sıkıntılı alanlar bunlarda problem olabilir ve genelde olur. Ancak elektronikte çok sıkıntı çıkmıyor. Özellikle Hong kong post ve USPS (amerikanın posta servisi) ile gelen mallar PTT ile iletildiği için en fazla PTT gümrüğüne gidip malı çekiyorsun (ve gerekiyorsa gümrük vergisini vb. yatırıyorsun). Ancak FedEX UPS gibi firmalarda gümrüğe takılırsa o zaman senden ordino bedeli altında bir haraç istiyorlar ki uğraşmaya değmez (60 dolarlık vitamin vb. için 300 TL istediler boğazlarında ikamet eder diye ümit ediyorum).

    En fazla gümrüğünü verir çekersin PTT'den. Sen genede forumda yurtdışından tablet getirenlere bir sor.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu karar aşamasını atlatsak bi, artık gümrüğe takılır da gelirse dediğin gibi neyse ücreti veririz yapacak birşey yok.
    Konuyu takipteyim belki başka öneriler de gelir.
  • Birde bu var:

    Ramos w42, incelemesi aşağıda. İşlemcisi daha hızlı, ekranı daha büyük. Ama bir tarafta da Asus kalitesi var, en azından Türkiye'de teknik servisi var adamların ve oldukça iyiler...

    http://liliputing.com/2013/03/ramos-w42-quad-core-android-tablet-review.html
  • Ramos w42'nin ekranı büyük ama Nexus 7 ve Hyundai T7s ekranındaki çözünürlükle aynı. Hyundai'da ek olarak 2GB ram, GPS var ve fiyatı 64$ daha düşük. Bu ikisi rakip bile olamaz donanım bazında. Bir inceleyin.

    http://www.pandawill.com/ramos-w42-quad-core-tablet-pc-94-inch-ips-screen-exynos-4412-android-40-1gb-ram-16gb-dual-camera-black-p70588.html

    http://www.pandawill.com/hyundai-t7s-quad-core-tablet-pc-dark-blue.html




  • Vala haklıymışsın, iyi bakmamışım herhalde. Buna ne diyorsunuz peki, 260 dolar civarında ama özellikleri bayağı iyi gibi:

    http://www.geekbuying.com/item/Cube-U30GT-10-1-inch-Quad-Core-RK3188-Android-4-1-Tablet-PC-Retina-Screen-1920-1200-2GB-RAM-16GB-BT-Gyroscope-314425.html
  • Kağıt üzerinde özellikleri çok iyi, tek eksiği GPS gibi görünüyor. Bu cihazı biliyorum ama 7'' düşündüğüm için fazla üzerinde durmadım, forumda da başlığı var.
  • Ya arkadaslar acil cevap lutfen:

    ipad 3 4g mi sattim
    yerine kizim icin kucuk bisey lazim

    son 2 ye indirdim
    NEXUS 7 mi yokda T7S mi?

    nexusun pil ve islemci ve guncellemeleri one cikiyor ama arkada kamera yok , sd giris yok
    ts7 de ram one cikiyor ama stabil guncelleme yok..

    ne yapmaliyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.