Şimdi Ara

Nexus 5 orijinal ekran nerede mevcuttur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce telefonumun ekranı bozuldu. Ekran ters çevirdi,ekranın yarısı siyahlaştı ve kendi kendine sağa sola tıklıyor milleti arıyor.Dokunmamı algılıyor ancak yinede bir sürü yere tıklayıp birilerini arıyor o yüzden ekranı kapalı tutuyorum.
    Orijinal değişim yapan bir yer var mıdır bildiğiniz ?

Lg servisi önermeyin çünkü aradım 500tl istediler. 2. elleri 350-400 tlden başlıyor zaten. Alıp değişim yapsam daha ucuza gelir.

( 32 gb olan model olduğu için ekranı değiştirmek istiyorum yoksa 2.el alıp kullanırdım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemez -- 21 Mart 2017; 10:21:50 >

• Dostum. Bende nexus 5 kullanıyorum. Benimde ekran çıtaları kırıktı değiştirmek zorunda kaldım. Hepsiburada'dan almıştım 270 TL ye. Eğer sende kendim değiştirebilirim diyorsan tavsiye ederim. Orjinal mi bilmiyorum ama orjinalden farkı yok :)
  • t3ntativ3 kullanıcısına yanıt
    180 TL ye anakartı bozuk nexus 5 aldım. Akşam benimkinin anakartını diğer telefona takacağım. Dediğiniz ürünlerde bazen sıkıntı çıkabiliyor sensörü çalışmıyor falan.O yüzden onlara güvenemedim.
  • Çok iyi fiyata almışssın. Parça bozulursa değişim yaparsın direk. Bu arada takabildiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

Çok iyi fiyata almışssın. Parça bozulursa değişim yaparsın direk. Bu arada takabildiniz mi ?

Evet taktım. Bu arada satan kişi anakartı bozuk demişti ancak anakartında hiç bir bozukluk göremedim. Herşeyi sapa sağlam çalışıyor denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powled

quote:

Çok iyi fiyata almışssın. Parça bozulursa değişim yaparsın direk. Bu arada takabildiniz mi ?

Evet taktım. Bu arada satan kişi anakartı bozuk demişti ancak anakartında hiç bir bozukluk göremedim. Herşeyi sapa sağlam çalışıyor denedim.

Hayırlı olsun ne diyeyim :) Bende 2-3 ay oldu ekran kasa ve arka kapak değiştireli fakat yine kenarlarda çok ufak çatlamalar oldu. Kronik hata yapacak birşey yok :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: powled

quote:

Hayırlı olsun ne diyeyim :) Bende 2-3 ay oldu ekran kasa ve arka kapak değiştireli fakat yine kenarlarda çok ufak çatlamalar oldu. Kronik hata yapacak birşey yok :)

Kronik hatalara yapacak birşey yok malesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.