Merhabalar, diğer konuların güncel olmaması ve ilk mesajın güncellenmemesi nedeniyle bu konuyu açma gereği duydum. Konu altına yazarak veya özel mesaj atarak sıcak fırsatları bildirirseniz elimden geldiğince ilk mesajı güncellerim.
[size=3]Nexus 5 için sıcak fırsatlar ------------------------------------------ - Hepsiburada.com - 1199 tl + 100 tl worldpuan - 9 taksit ve kapıda ödeme seçeneği - İthalatçı garantili. - Link;Tıkla Not; Yorumda bir arkadaş 401 serisinden geldi demiş. Ancak müşteri hizmetlerine mesaj attım ürün seri kodu 310k'dır dediler. Almadan önce bir arayıp sormakta fayda var. ------------------------------------------ - Vatanbilgisayar.com - 1199 tl - Mağazalarda taksit yapıyorlamış bir şekilde, detaylarını bilmiyorum. - Şuan Stokta kalmamış. - Link;Tıkla - Hangi seriden herhangi bir bilgim maalesef yok. ------------------------------------------ - Bimeks.com.tr - 1199 tl - Sanırım taksit yok. - Sanırım şuan stokta yok. - Link;Tıkla - Hangi seriden herhangi bir bilgim maalesef yok.