Şimdi Ara

nexus 5 g2 karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• g2
  • hiçbiri

nexus da batarya kamera ve ses kalitesi çöp
    lg g2 de kamera ses kalitesi ve malzeme kalittesi çöp

sony z1, gmd elite veya htc one öneririm
  • Nexus cihazlar saf android cihazlar haliyle üreticiye bağlı değilsin,kronik üretici sorunlarının çoğu yok(rehbere geç girme arayüzün sapıtmaları,arayüzün çökmeleri vb.) yeni android sürümü geldiğinde ilk güncellemeyi alırsın,google kendi cihazı yani öyle 6 ay 1 sene üreticinin nazını niyazını çekmezsin,yok güncelleme geldimi gelmedimi vs. g2 ye göre en bariz fark pili g2 de pil daha iyi nexus 5 de ise daha düşük kamerayı onu bunu esgeçebilirsin ama pil yönünü es geçerim güncelleme mutlaka ilk elden almalı dersen kesinlikle nexus 5 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revision

hiçbiri

nexus da batarya kamera ve ses kalitesi çöp
    lg g2 de kamera ses kalitesi ve malzeme kalittesi çöp

sony z1, gmd elite veya htc one öneririm

lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin ve sizin gözünüzde çöp olan şey herkesin gözünde çöp olmaya bilir. Olaya biraz objektif bakın arkadaş nexsus ile lg yi sormuş sen ikisini de çöp yaptın!!..
    S z1 dışarıda güneşte kullan bakayım bir lg g2 olabiliyormu sarjı ise aynı ve lg gibi tek elle kullanma biliyor musun... s z1 bana göre tek artisi su geçirmeme özelliği başka pek kayda değer bir şey yok.
    Hem elite ise yeni çıktı ve tam nedir ne değildir belli degil.. biliyorsun gm discovery ilk çıktığında şarj soketlerinde sıkıntı vardı sonradan düzelttiler.
    Htc one ise ses konusunda bir numara sarji iyi değil ve kamerası vasat..

Kamera konusunda nokia 808 ve lumia 1020 üzerine tanimam...

Neredeyse bütün cihazları kullanan birisi olarak hiç bir zaman her sey dörte dörtluk olamaz mutlaka ufak ta olsa bir eksiklikleri olur ve su an gördüğüm şarj ekran kullanım ve donma yapmayan cihaz olarak lg g2 diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mh. -- 16 Nisan 2014; 14:56:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Android güncellemeleri önemliyse Nexus5, diğer her şey için G2.

işte bu kadar kısa ve net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mh. -- 16 Nisan 2014; 14:58:17 >
  • mh. kullanıcısına yanıt
    20 cmden yere düşünce ekranı paramparça olan telefon çöptür. isterse seni aya ışınlasın.

z1 ekranı güneşte gayet görünüyor. htc one'ın da gece çekimi lg g2'den iyi, g2'nin gee çekimi rezalet.
    gmd elite de g2'ye donanım olarak da ekran olarak da basar (ips var).

kısaca kimseyi yanlış yönlendirmiyorum, forum g2 fanboy dolu diye g2'yi savunmak zorunda değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Meizu Note 8 Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • revision kullanıcısına yanıt
    20cm den düşüp kırılan telefon gerçekten sinir bozar ama sonuçta şöyle bişey var; sony telefonlar daha büyük şekil olarak ve ayrıca sony zaten daha pahalı. ben olsam ben de G2 alırdım çünkü tipi daha çok hoşuma gidiyo, ekran/kasa boyutu oranı hoşuma gidiyo.

malzeme kalitesi olarak zaten nokia-sony gibi firmalar hep başı çekmiştir ama ben bu firmaların şu anki telefonlarını daha kaba buluyorum.

htc de sözde malzeme kalitesi konusunda ünlü ama eşşek gibi pahalı fiyattan sattıkları htc one mini'de kasa çatır çatır çatlıyormuş, bu ne pehriz ne lahana turşusu anlamadım tam rezalet.
  • Hiçbir şekilde kırılmayan cep telefonu ekranıda kırılabilir önemli olan nasıl düştüğü.. bende 50 cm de düştü bir şey olmadı hem de sert zemine..

Z 1 arkadaşımda var güneşte karsilastirdik oradan biliyorum. Htc one olsun başka makina olsun biraz önce dediğim gibi hiç bir cep telefonu nokia 808 ve lumia 1020 ile karışamaz buna lg g2de dahil.. elite içinde dediğim gibi yeni çıktı bir şey diyemem..

Sunu da bilmenin isterim benimkisi asla fanboyluk değil benimkisi, bir sürü cihaz kullandığım için cihazların artı ve eksilerini kendimce biliyorum onları söylüyorum.

Sonuçta hiç bir firma babamın oğlu değil cihazın parasını verdi mi istediğin cihazı kullanirsin.

Her kim olursa olsun cep telefonu alınca ihtiyacına göre alması lazım. Mesele ben iphone yi lumia yi nokia samsung hepsini seviyorum ama önemli olan benim ön planda ihtiyaclarimi hangisi karşılıyordu onu kullanırım. Şimdilik lg g2 görüyoronu kullanıyorum ilerde bakarsın başka bur cihaz çıkar ona geçerim..

Durum bundan ibaret..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mh. -- 16 Nisan 2014; 16:45:17 >

• quote:

20 cmden yere düşünce ekranı paramparça olan telefon çöptür. isterse seni aya ışınlasın.

z1 ekranı güneşte gayet görünüyor. htc one'ın da gece çekimi lg g2'den iyi, g2'nin gee çekimi rezalet.

kısaca kimseyi yanlış yönlendirmiyorum, forum g2 fanboy dolu diye g2'yi savunmak zorunda değilim.

Valla bilmediğinin farkında olan cahilleri hep takdir etmişimdir. Ama sen o grupta değilsin malesef. Kullanmadğın cihaz hakkın yorum yapmanı geçtim. Sen diğer cihazlarla bile kıyaslamışsın. 20cm'den kırılır demişsin 20cm ne demek onu bile bilmiyorsun. Zaten elite'nin ekranına daha iyi dediğini görünce bir yerimle gülmeye başladım. Bir de yazmışsın ips diye. G2 tft de bizim haberimiz yok

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Valla bilmediğinin farkında olan cahilleri hep takdir etmişimdir. Ama sen o grupta değilsin malesef. Kullanmadğın cihaz hakkın yorum yapmanı geçtim. Sen diğer cihazlarla bile kıyaslamışsın. 20cm'den kırılır demişsin 20cm ne demek onu bile bilmiyorsun. Zaten elite'nin ekranına daha iyi dediğini görünce bir yerimle gülmeye başladım. Bir de yazmışsın ips diye. G2 tft de bizim haberimiz yok

lg sağlam para veriyordur umarım fanboyluk için yoksa çekilecek çile değil bence. forumda 6 sayfa lg g2 ekranım kırıldı diye başlık var. yabancı forumlarda millet g2 ekranı tamir etme konuları açıyor, gsmarena'da g2'nin ekran dayanıklılığı rezalet bulundu. eeee?

• mh. kullanıcısına yanıt
    katılmadığım nokta yok.

yalnız mesela adam annesine telefon alıcak, annesi alt tarafı müzik dinlicek telefonda, gidip buna nexus 5 öneriyorlar. saçmalık
    başka adam inşaatta çalışıyor, günde 2-3 kere telefonu yere düşürüyor diyelim. buna da gidip lg g2 öneriyorlar. ayrı saçmalık.

lg g2'nin donanımı gayet iyi ona hiç laf atmam ama yine de yumurta gibi kırılan bir telefonu herkese önerince, millet telefonu kırılınca size de küfreder...
    Hepsine katiliyorum ekran kırılma ise ona da artık dikkat etmek lazım... ve tekrar diyorum ne şekil düştüğü önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: mh.

quote:

işte bu kadar kısa ve net

bende katiliyorum ama lg firmasi g2 modeline guncelleme verecegini dusunuyorum

• 1500 tl olan bir telefonun donanimiyla 2000 kusur tl ye satilan bir telefonun donanimi ayni ise ve 1500 tl lik telefonun ozellikleri 2000 tl lik telefondan fazla ise ve siz hala 2000 kusurluk telefon almaya ve kazik yemeye gevam etmek istiyorsanin lg ne yapsin.. firma yillardir android piyasasinda yokken cikardigi telefonda en son sistem kullaniyor ve diger rakiplerine gore cok uygun satiyorsa biz ne yapam... kazik mi yiyem sizin gibi.... lg g2 neymis 10 cm den yere dusuyor ve kiriliyor mus.... celikten telefon olsa bile dustugu yrre bagli olarak sansina kalmis.....lg g2 neymis gece cekimleri kotu...hangi android telin cok iyi.... ozaman gidip foto makinasi alacaksin... lg g2 neymis ses kalitesiiyi degil.. {kulaklikla mukemel}..... o zaman gidip 5+1 ses sistemi alacaksin.... Lg g2 neymis kasadan gicirdama geliyor.... Sen telefonla guresiyormusun yoksa baska amaclarin mi var.... Lg g2 neymis magzeme kalitesi kotu.... Senin aldigin 2000 liralik telefondan kat kat daha kaliteli... Samsung serilerin hepsi dahil... Yeni cikan s5 de ayni kasada cikarsa note 4 de dahil.... Lg g2 neymis cok isiniyor....1-2 saat durmadan oyun oynarsan tabiki isinir ...buna ailende isinir... Hangi cihaz hic isinmiyor... Biz bunlari soyledigimizde 2000 liralik telefonun ayni ozelliklerde 1500 liraya satildigini gorunce kiskaniyorsunuz ...yediginiz kazigi nasil uzerimizden atsak diye kendi kendinizi teselli etmeye bize satasarak rahatlamaya calisiyorsunuz.... SİZE COK NET SORU SORUYORUM.COK NET CEVAP VERİN... LG G2 KULLANİYORUM... BEN NEDEN 2000 LİRALİK TELEFON ALİYİM NEDEN O KADAR FAZLA PARA VERİYİM... 500-600 TL LİK HANGİ OZELLİK VAR....

Edit :elite yaziyormus onu gormemistim ama  nexus 5 g2 karşılaştırması bak g2nin kutusunda yaziyor general mobile gibi de degil lg ilk parti tutunca ikinci partileri tft yollamiyor gmd forumunda cogu kisi sikayetci haberin vardir millet ekrani degisecek diye telpa servisine yollamaktan cekiniyor @revision

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet3807 -- 16 Nisan 2014; 23:12:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• G2 daha önde gibi. Arkadaşlar 20 cm den düşen makine çöptür falan demiş de aldırma. Akıllı telefondur. Sen de dikkatli kullan kardeşim. Zaten çok düşürüyorsan git nokia al :D.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: tamelma

G2 daha önde gibi. Arkadaşlar 20 cm den düşen makine çöptür falan demiş de aldırma. Akıllı telefondur. Sen de dikkatli kullan kardeşim. Zaten çok düşürüyorsan git nokia al :D.

dikkatli kullan diyorsun da bu adam telefonu 1 yıl kullansa ne kadar dikkatşi olursa olsun eninde sonunda düşürecek. düşürdüğünde de gidip 400tl bayılır ekran parası için...
    Haklısın hocam sen düşürmesen de kurcalayan birisi düşürür ama nazik davranmak gerek. Dünyanın parasını sayıyorsun 1-2 yıl gitsin artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.