Şimdi Ara

Nexus 5 (2015) AnTuTu Rekoru Kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana pek inandirici gelmese de haberi paylasayim dedim:

    m.teknokulis.com/haberler/mobil/2015/07/14/2015-model-nexus-5-antutudan-85000-puan-aldi

    ekleme: neden inandirici gelmedi, en buyuk sebebi bu telefon bu degerlerde olacaksa huawei'nin telefonu ne olacak, digeri ise sanmiyorum lg kendi urunlerden bu derece daha ileride bir urun cikarsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 14 Temmuz 2015; 15:30:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >



  • Lg nexus 4 kullaniyorum 2 yildir ve cok memnunum. Asus zenfone 2yi incelerken bu haberi gordum. Tasarimi duzeltirlerse ve gercekten de bu puani aldiysa cihaz (kaucuk goruntulu nexus 5 cok kotu gorunuyordu) 1600 tlden girmesi kosuluyla ucar gider. Tum lg fanlari zaten buna yuklenir. Diger markalardan da (saglam reklam yapmasi kosuluyla) cok musteri kazanir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kajukaju

    Lg nexus 4 kullaniyorum 2 yildir ve cok memnunum. Asus zenfone 2yi incelerken bu haberi gordum. Tasarimi duzeltirlerse ve gercekten de bu puani aldiysa cihaz (kaucuk goruntulu nexus 5 cok kotu gorunuyordu) 1600 tlden girmesi kosuluyla ucar gider. Tum lg fanlari zaten buna yuklenir. Diger markalardan da (saglam reklam yapmasi kosuluyla) cok musteri kazanir.

    samsung galaxy w kullaniyorum, cihazin artik yenilenme vakti gelmeye basladi (yazilim acisindan, yoksa tas gibi telefon), o yuzden avini bekleyen sahin gibi butun telefon modellerine egildim:D Eger gelecek olan vergiyle beraber 1600 tl'ye su skorla eli yuzu duzgun bir cihaz girsin, birakin ana, alisilagelmis sirketleri f/p oranli cin markalari bile nal toplar.

    ancak her ne kadar google nexus altidan sonra daha uygun cihaz icin bastiriyor deseler de ben zannetmiyorum gelen cihaz bu saydiklarimizi karsilasin. Bataryadan kisar, kamera kalitesinden vs bir seyden kisar (eger bu bilgi dogruysa) cunku piyasada diger telefonlari alacak adam kalmaz:D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah ın s800 ü exynos 7420 den iyi o halde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Valla bizim milletin en az %70 i telefonlarin ozelliklerinden anlamiyo. Samsung ve iphone fanlari ile ucuz f/p telefonlari alanlar zaten bunu almazlar. Ancak saglam reklam yapmalari ve uygun fiyat kosuluyla 3. siraya yerlesebilirler.

    Ben iki yil once lg nexus 4umu 1400 tlye almistim. Samsungun en iyi telefonu 2000 liraydi o zaman. Su anda s6 32 gb 2500 lira. O nedenle bu telefon gercekten 85 bin puan cektiyse 1800-2000 lira arasi gelir.

    Benim telefon bozulursa nexus 5 e gecerim. Yoksa israf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    S 800 degil 820

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Allah ın s800 ü exynos 7420 den iyi o halde..

    s808 her ne kadar cokca dillendirilse de s820 ile bile gelebilecegini okudum, dolayisiyla daha icinde ne oldugu belli degil. Ve sonucta exynos'u da uzaylilar yapmadi, ikisi de muhendis yapimi ve illaki gecen olacaktir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslinda hep cok alinasi bir telefonmus hocam, hadi ben bilmiyordum ve maddi sinirimi da asiyordu o zamanlar ama diger insanlar niye acaba hic bu seriyi degerlendirmemis ki acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Ben bunu ilk aldigimda is yerinden bir arkadasim hemen geri goturup s4 ya da iphone 4 al diyerek dalga gecmisti benle. O telefonlarin hepsi arizalandi (cevremdekilerdekiler) benimki daha servis yuzu gormedi :D Bu arada 2 yil once lg pek tutulmiuodu g2 bile cikmamisti. O yuzden tercih edilmemsi normaldi nexuslarin.

    Ha ben nasil aldim. Buradaki yorumlara baktim ve lg telefonlarin sikayet vardaki sikayet tablosuna baktim. En az onemli ariza veren markaydi lg. Diger telefonlarinda olan guncelleme sikayetlerini de cikarinca diger telefon ve markalara uzak ara fark atiyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 14 Temmuz 2015; 16:25:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxy nexus,iki kere nexus 4 bır kere de nexus 5 kullandım halen nexus 4 kullanmaktayım nexus 5 esime verdım cıhazlarım ne tamır gordu nede tık dedı tek kötü yanı batarya benım için bıraz bataryaya önem versınler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.