Şimdi Ara

Nexus 4 Vs Huawei ascend p6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarına Kadar Telefon Bulmam Gerekiyor. VE HALA KARARSIZIM. VE TELEFON BİLGİMDE ÇOK AZ...

Donanım Kalitesi
    Fotoğraf Kalitesi
    Müzik Kalitesi

Dayanıklılık - Güvenirlilik Ve En Önemlisi : TEKNİK SERVİSİ HER YERDE OLMALI. !

Oyun Falan Oynamayacağım. En Fazla Temple Run 2 Vb.. Gibi oyunlar oynarım. !!

GENELLİKLE MÜZİK VE FOTOĞRAF FALAN ÇEKERİM. !

İNTERNET HIZI BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ... !

GÖNLÜM HUAWEİYE GİDİYOR. OYUN OYNAMAYACAKSAN AL DİYOLAR.

EVET ARKADAŞLAR SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ

BENİM İÇİN: HUAWEİ ASCEND P6

• quote:

Orijinalden alıntı: gsmert346

Merhaba Arkadaşlar. !

Yarına Kadar Telefon Bulmam Gerekiyor. VE HALA KARARSIZIM. VE TELEFON BİLGİMDE ÇOK AZ...

Donanım Kalitesi
    Fotoğraf Kalitesi
    Müzik Kalitesi

Dayanıklılık - Güvenirlilik Ve En Önemlisi : TEKNİK SERVİSİ HER YERDE OLMALI. !

Oyun Falan Oynamayacağım. En Fazla Temple Run 2 Vb.. Gibi oyunlar oynarım. !!

GENELLİKLE MÜZİK VE FOTOĞRAF FALAN ÇEKERİM. !

İNTERNET HIZI BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ... !

GÖNLÜM HUAWEİYE GİDİYOR. OYUN OYNAMAYACAKSAN AL DİYOLAR.

EVET ARKADAŞLAR SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ

BENİM İÇİN: HUAWEİ ASCEND P6

aynı kararsızlık bendede mevcut ama ikisinide kullandım kısa bir süreliğine şöyle diyebilirim nexus 4 belli bir zaman sonra sıkıyor özelleştirme olmayışı ve yavan bir arayüz olmasından dolayı hız konusunda evet hızlı ama görsellik yok huawei ascend p6 tasarım ve arayüz olarak çok güzel oyunlarda abartıldığı kadar kötü değil hatta vector vb oyunlarda nexus 4 bazen kasma yapıyordy ama o oyun ascend p6 da yağ gibi akıyordu temle run 2,subway surfers,angry bird vb gibi oyunlarda sıkıntı yok ama bende hala kararsızım hangisini alsam diye düşünüyorum

• Real racing3,fifa14, NFS mw,gibi üst düzey oyunlarda bile kasmazken, vector'de kasması hic inandırıcı değil doğrusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raif efendi

Real racing3,fifa14, NFS mw,gibi üst düzey oyunlarda bile kasmazken, vector'de kasması hic inandırıcı değil doğrusu

oyun geliştiricisinde sıkıntı olabilir çünkü galaxy s3 vb gibi telefonlardada kasıyordu vector

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih1983 -- 14 Kasım 2013; 14:13:25 >
  • Vector ilerleyen levellerde P6'da da kasıyor..

Tasarım ve günlük kullanım senaryoları için P6, güncelleme desteği ve oyun uyumluluğu için Nexus 4 tercih edilebilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.