sen geçen gün xperia z internette 250 tl diyip 3-4 tane sipariş verdim diyen sazancı arkadaş değilmisin
evet hocam. Bi kampanya daha bu ldum ve bu sefer direk atlamayacağım o xperia z olayından sonra iphone 5. De alamıyorum. Bu kampanyada şimdilik sıkıntı yok gibi. Siz ne dersiniz.
UP UP UP UP UP!!!!!!!!!!!!
Kampanya 01-15 Nisan 2013 tarihleri arasında kliksa.com'da tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri tek çekim ve taksitli işlemlerde geçerlidir. Kampanyadan kazanılacak olan indirim tutarı en fazla 100 TL'dir. İndirim kampanyasından her müşteri en fazla 1 kere yararlanabilir. Business kartlar,banka kartları ve Worlpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmemektedir. Kazanılan indirimler 23 Nisan 2013 tarihine kadar kredi kartı ekstrelerine "Kliksa İndirim kampanyası" açıklaması ile yansıyacaktır. Kampanyaya Yapı Kredi kartı ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir. Operatörlerin TL Kartı ve hediye kartı satışlarında kredi kartı kampanyalarında geçerli değildir. Kliksa ve Yapı Kredi Bankası kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Arkadaşlar %10 indirim 139 liraya denk geliyor fakat en fazla 100TL olarak yararlanabiliyoruz.
Geçen ay bende teknosadan aldım ama sonu hüsran ince ayrıntılar oluyor bu kampanyalarda ve ben onu gözden kaçırmışım.
Aynı şekilde telefonumdan kampanyadan yararlanmak adına kazan yazıp mesaj attım sonra gidip direk teknosadan cihazı aldım. Nisanın 5 inde 100 word puan yüklenecek dendi.
Bugün başka bir işlem için ykb müşteri hizmetlerini aradım ve word puanımı sordum. aldığım cevap ise kampanyaya dail olduktan sonra yani kazan yazıp mesaj attıktan ve onay mesajı geldikten sonra önce bir 100 tl lik alışveriş yapmam gerektiğini söylediler ve bundan sonra kampanya aktif olacakmış kısaca benim 100 word puan heba oldu gitti.
Bundan sonra yararlanmak isteyenler bence iyice araştırsın kampanya şartlarını derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme