Şimdi Ara

Nexus 4 İstanbulBilişimde 1.007 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/e960-siyah-lg-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,37516.html

havale ile fiyat 1.007tl.. yorumları okudum olumsuz bi yorum görmedim fakat siteyi tanımıyorum.daha önce alışveriş yapan varmı nasıl güvenilirmidir arkadaşlar? birde garanti olayını bılmıyorum yorumlarda biri kvk demiş. kvk nasıl arkadaşlar güvenilirmidir?

birde bi arkadaş bana her nerden alırsan al lg türkiye servisine telini verebilirsin dedi doğrumudur? eskişehirde lgservisi varmı?

• samtiger kullanıcısına yanıt
    bence kendini zorlama teknosadan al 1099 liraya. sorun cıkmaz. internet üzerinden daha gecen gün lg g2 siparişi verdik. adamlar cok ilgilendi. garanti sorunu olmaz hem teknosada
    edit:
    100 lirada hediye ceki veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin De Bruyne -- 21 Ekim 2013; 16:48:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

bence kendini zorlama teknosadan al 1099 liraya. sorun cıkmaz. internet üzerinden daha gecen gün lg g2 siparişi verdik. adamlar cok ilgilendi. garanti sorunu olmaz hem teknosada
    edit:
    100 lirada hediye ceki veriyorlar

teknosada alıcaktım ama 1199 oldu
    hafta sonunu bekle
  • İstanbul bilişimden LG led TV almıştım. Hicbir problem olmadı bence guvenebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raif efendi

İstanbul bilişimden LG led TV almıştım. Hicbir problem olmadı bence guvenebilirsin

hocam peki nexus4 konusunda garanti sistemi nasıl? paralel mi disr. garantimi oluyor kvk felanmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Orijinalden alıntı: raif efendi

İstanbul bilişimden LG led TV almıştım. Hicbir problem olmadı bence guvenebilirsin

hocam peki nexus4 konusunda garanti sistemi nasıl? paralel mi disr. garantimi oluyor kvk felanmı

Onu bilmiyorum dostum. Ama o fiyataysa distribütör garantilidir. Pek sorun çıkartan cihazlar değil. Bence çok extreme bi durum olmazsa sorun cikmaz

benim bildigim laptoplarda yurt dışından kendileri getiriyorlar yani ithalat ile. kendileri garanti veriyorlar. en azından laptoplarda öyleydi. telefonlarda belki farklıdır.
  • quote:

hafta sonunu bekle

her hafta sonu 1099 lira mı oluyor? ben bayrama özel olmuş heralde diye düşünmüştüm? birde o 100 tl hediye çek nasıl oluyor? yani 1000 liraya mı almış oluyoru yoksa 1099 alınca yanında bedavaya 100tl lik alışveriş mi yapabiliyoruz? örneğin kılıf felan mı alabiliyoruz 100tlye?

birde bieşy daha sormak ıstıyorum benim bugün doğum günüm ve bana mesaj geldi 30gün içinde 500tl üzeri alışverişimde bana 30tl indirim ypacak onların hepssini bi üründe kulalnbırlm dıymı?
    evet her hafta sonu indirim oluyor. cihaza baglı olarak...siparişi verdikten sonra üyeliginize 100 lira hediye ceki ekleniyor. onla ayrı olarak sipariş verip kılıf falan alabilirsiniz. yada pil kıtlıgı cekme olayı olursa sarj depolama gibi şeyler alabilirsin. dogum gununse kutlu olsun :) 30 tlyi kullanabilirsiniz. tarih sınırı yoksa... yada kliksadan alabilirsiniz. sabancı firmasi aynidir nerdiyse... orda 100 lira world puan veriyorlar. belki daha faydalı olur. ordada fiyat aynı.
  • kliksa da şu an 1099 tl, 100 tl world puan hediyesi ile 999 tl, üzerine paramıgeriver kullanılırsa 25 tl de ordan gelir, 975 tl ye alınabilir gibi duruyor, çook sıcak olmasa da piyasada ki en iyi fiyat...
  • quote:

evet her hafta sonu indirim oluyor. cihaza baglı olarak...siparişi verdikten sonra üyeliginize 100 lira hediye ceki ekleniyor. onla ayrı olarak sipariş verip kılıf falan alabilirsiniz. yada pil kıtlıgı cekme olayı olursa sarj depolama gibi şeyler alabilirsin. dogum gununse kutlu olsun :) 30 tlyi kullanabilirsiniz. tarih sınırı yoksa... yada kliksadan alabilirsiniz. sabancı firmasi aynidir nerdiyse... orda 100 lira world puan veriyorlar. belki daha faydalı olur. ordada fiyat aynı.

hocam kliksadan alırsam eğer garanti olayı nasıl olacak? paralel ithalat olarak mı geçiyor orada? yani garantiye vermeye kalkıışırsam ne yapmam gerekicek?? bide o 100tl world puan ne oluor hocam ben kart ile almıycam peşin havale ile alıcam. havale ilede puan alabilirmiyim

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 21 Ekim 2013; 18:17:58 >
    hocam havale ile puan olayı olmuyor ne yazıkki world card gerekli onun için, garanti ise LG türkiye imiş kliksa da satılan telefonun, garantide sorun yaşamzzsınız yani direk LG garantili...
  • Istanbul bilisim teknosa darty gold vs... kadar olmasada bunlar kadat guvenilirdir sanirim istanbul disinda ikamet ediyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: dabbak

hocam havale ile puan olayı olmuyor ne yazıkki world card gerekli onun için, garanti ise LG türkiye imiş kliksa da satılan telefonun, garantide sorun yaşamzzsınız yani direk LG garantili...

yani direk lg garanti şubesine verebiliyoruz demek oluyor değilmi? birde eskişehirde varmı hocam lg şubesi ben googlede arastırdım bulamadım birde siz bakarmısınız...
    lg türkiye garantisi olmuyor. telefonda sıkıntı olunca kendileri ilgileniyor. tabi ithalat ile ise.
  • quote:

lg türkiye garantisi olmuyor. telefonda sıkıntı olunca kendileri ilgileniyor. tabi ithalat ile ise.

hocam dediğiniz gibi haftasonları teknosada 1099 lira oluyorsa oradan almayı düşünüyorum. 5-10 lira kâr yapayım diye garantisi belli olmayan ürünü almak istemiyorum.sonuçta okadar para veriyoruz allah korusun cihaza bişey olsa garantisi iyi biyere vermek isterim o yüzden teknosadan alıcam.inşşallah indirime gider şuanki fiyatı 1199 lira pahalı hocam.. 1099 olsun alacam..doğum günümden dolayı 30tl de indiirm kuponum var. 30gün süresi var inşallah 30gün içerisinde gelir bi inidirim.
    cok haklısınız. gönlünüz rahat olsun. teknosada sikinti olmaz. hafta sonu 1099 a düşüyor hep. şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

cok haklısınız. gönlünüz rahat olsun. teknosada sikinti olmaz. hafta sonu 1099 a düşüyor hep. şimdiden hayırlı olsun.

Hocam 2 aya kadar nexus 5 geliyor?

Şimdi 4ü almak mantıklı mı yoksa 5i mi beklemeli?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.