Şimdi Ara

Nexus 4 için tavsiye verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadşlar, yakın zamanda bir akıllı telefon almayı planlıyorum. Kararımı nexus 4'de verdim. Ancak kafamı kurcalayan sorular var;

- Nexus 4 hala performanslı bir telefon mu? Çünkü tüm incelemeler vs. 2012 de yapılmış. Piyasada geri kaldı mı?
    - Nexus 4 için 1000 TL'lik bir fiyat arıyorum. Ancak bulamadım :) Güvenilir sitelerde bildiğiniz fırsat-indirim varsa söylerseniz sevinirim.

Sorularım bunlar arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prlk -- 28 Eylül 2013; 10:09:05 >

• hocam performansdan şupheniz olmasn telefon şuan en ucuz hızlıal.com da galiba 1050 lira maximum karta 75 lira degerinds puan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • performansı yüksek geri kalmayan bir telefon . android 4.4 kitkat ile nexus 5 çıkacağı söyleniyor. nexus 4 hiçbir zaman geri kalmaz. sade arayüz seviyorsunuz sanırım. istanbulbilişimde uygundur fiyatı buyrun linkhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/e960-siyah-lg-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,37516.html
  • Benim şu an asıl sorunum telefonu en fazla 1000 tl veya daha düşük fiyata bulmak. Çünkü forumda 850 tl ye falan alanlar gördüm. Yurtdışından getirme konusunda falan neler yapabileceğimi söylerseniz sevinirim :)
  • Başka tavsiye verecek arkadaş var mı? Telefonu alma konusunda
  • Acelen yoksa ve 1300 verebilirsen N5i bekle.Ben bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ali

Acelen yoksa ve 1300 verebilirsen N5i bekle.Ben bekliyorum.

O ihtimali düşündüm ama benim bütçem en fazla 1100 TL, o telefon güya ekimde çıkacak ama Türkiye ye gelmesi rahat 2014 Mayısı bulur. bulur. Geldiğinde de yurtdışının 2,5 - 3 katına olur. Yani ben pek düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Performansı muazzam en ufak kasma yok. Ancak batarya konusu sıkıntı(özellikle mobil ağa bağlıyken)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.