Şimdi Ara

Nexus 4 - Güncelleme desteği zamanı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar apple - iphone4s kullanıyorum.
    Google Ve LG'Nin işbirliği ile çıkan nexus 4 yüksek özelliklere sahip ve cihazın dizaynı,sürümü de hoşuma gitti açıkçası.
    Yeni çıkan android sürümlerini cihaz alabilecek mi acaba ? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
    Eğer cihaz 4.4 den sonra da destek alabiliyor ise cihazı almak için araştırmalara gireceğim :)

Cihazı öneren varmıdır bu arada ? 4.4 güncellemesiyle transparent olarak güzellik de yaratmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Merhabalar apple - iphone4s kullanıyorum.
    Google Ve LG'Nin işbirliği ile çıkan nexus 4 yüksek özelliklere sahip ve cihazın dizaynı,sürümü de hoşuma gitti açıkçası.
    Yeni çıkan android sürümlerini cihaz alabilecek mi acaba ? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
    Eğer cihaz 4.4 den sonra da destek alabiliyor ise cihazı almak için araştırmalara gireceğim :)

Cihazı öneren varmıdır bu arada ? 4.4 güncellemesiyle transparent olarak güzellik de yaratmış..

Kesinlikle 4.4den sonra en az bir tane güncelleme alacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım be sonunda.
    Arkadaşlar iyi bir kulak önerisi olan max 65-75 tl
  • Ben bluetooth kulaklık kullanıyorum nokia bh 111 çok memnunum bluetooth n4 sarj yemiyor kablolu alacaksan creavite ep630 favorim ve hepsiburada.comda indirimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 5 alın arkadaşlar
  • (creative) ultimate ears (UE)200 inanmadim bu fiyata bu kalite.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.