Bildirim
Nexus 4 Android 5 alır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Merhaba arkadaşlar, biliyorum nexus 5 çıktı fakat özellik bakımından bence 4 ile aradında pek fark yok o yüzden 4 düşünüyorum fakat nexus 4 android 5 alır mı ve güncellemede en fazla 18 ay mı oluyor(bence çok az)?
google 2 yıl demişti n4 için ne kadar kaldı bilmiyorum ama en az 1 tane daha güncelleme alacaktır -
Alır Kardeşim kafana takma google saf android -
@taka51 e katılıyorum Google nin Ceo su bir android telefonun güncel süresi max 18 ay demişti -
bence bu aldığı son güncelleştirme olur nexus4'ün.. -
Kisa ve net..almaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Kisa ve net..almaz
sebep? -
XDA dururken resmi olarak alsa ne olur almasa ne olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: taka51
quote:
Kisa ve net..almaz
sebep?
18 ay guncelleme sozu doluyor 2 ayı kaldı + zaten 5 ını cıkardı kendı 5 satıslarını kesmek ıstemez + yenı androıd surumu 5 olmayacak arada bır surum daha gelecek ve nexusun zaten 18 ay guncel kalma garantısı o sırada coktan sonlanmıs olacak. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: taka51
quote:
Kisa ve net..almaz
sebep?
18 ay guncelleme sozu doluyor 2 ayı kaldı + zaten 5 ını cıkardı kendı 5 satıslarını kesmek ıstemez + yenı androıd surumu 5 olmayacak arada bır surum daha gelecek ve nexusun zaten 18 ay guncel kalma garantısı o sırada coktan sonlanmıs olacak.
Google 2 yıl sözü vermişti 18ay değil
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X