Şimdi Ara

NEXT?Teknofest Sosyal ahlaklı yapay zeka ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NEXT?Teknofest Sosyal ahlaklı yapay zeka ile geliyor
    Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ahlaklı yapay zekâ ile desteklenen NEXT Teknofest Sosyal ağının genel kullanıma açıldığını duyurdu. Kullanıcılar reklamsız, sansürsüz ve güvenli bir sosyal ağ deneyimi yaşayacak.

NEXT Teknofest Sosyal nasıl girilir?

Kullanıcılar https://giris.t3vakfi.app/tr/nasil-kayit-olurum linkine tıkladıktan sonra cihazlarına uygun mağazaya yönlendiriliyor. Kullanıcılar uygulama içerisinde Teknofest Sosyal sunucusunu seçerek T3 SSO ile Devam Et butonuna tıklıyor. Burada form doldurarak kayıt olabilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Her filmi gerçek oluyor, Meta kullanıcıların yalnızlığını giderecek sohbet robotları geliştiriyor

Kullanıcı verilerini Türkiye’de muhafaza ederek güvenli bir özgürlük vadeden platform, topluluk bilincine, dijital okuryazarlığa ve etik değerleri muhafaza etmeye odaklanıyor. Ayrıca platform T3AI adında bir yapay zekâ robotu da barındırıyor. Uygulama şimdiden maağzalarda üst sıralara tırmanmayı başardı. 

• Küfürbazlar bu habere bozuk atarlar.

• Mastodon'un üzerine arayüz giydirmişler. Direkt ana uygulamayı kullanarak teknofest sitesine giriş yapın daha iyi. En azından daha sık güncelleme alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakinazik -- 23 Temmuz 2025; 16:55:54 >
  • Şöyle ahlaklı yapay zeka diyerek olayın ciddiyetini azaltyorlar.Şimdi çoğu kişi bu konuya takılıp içeriğe bakmayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sansürsüzden sonrasını okumadım

• Klür134 K kullanıcısına yanıt
    Ciddietsiz birşey yok orada. esas vurucu nokta grok gibi küfür etmeyecek olması.

• Eyvah yine birseyin ismine ahlak koymsular bakalım ne turlu skandallar gorecegiz bu urunde de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben groktan devam ya küfür edince daha samimi geliyor ve gündemi anlık takip ediyor eleştiriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.