|
sıfırlamayı dene bence bu yazılım wifi yamasının resmi otadan verilmiş hali gibi duruyor senin kopma işini çözmeliydi |
|

1 Mobil
|
sıfırlamayı dene bence bu yazılım wifi yamasının resmi otadan verilmiş hali gibi duruyor senin kopma işini çözmeliydi |
|
|
demek ki böyle sorunlar yaşamamak için , 3 kuruş kar etçem diye wifi anten taktırmayan firmaların, anteni olmayan bir cihazını hiç almamak gerekiyor. hadi gel de ürünü iade et şimdi satın alalı 3 ay olmuş.kim geri alır. |
|
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
|
herkesin cihazı modemin karşısında durmuyor.arada duvar , duvarlar olan bir kaç oda ötede duran kullanımlar var.bu gibi durumları bilerek üreticiler bu cihazları wifi anteni takarak üretip piyasaya sürüyorlar.hatta anteni işlemciye en yere monte ediyorlar ki anten maksimum verimi verebilsin. örneğin aynı cihazı roctek gx1 i ürettirirken , neden cihaza wifi anten taktırtmış. modem yada routerın verimliliği , kararlılığı , yazılım performansı kalitesi çıkış gücü (ki türkiyede bununda sınırları var) ayrı konu.önce anten olacak ve cihazın düzgün çalışan yazılımı olacak. next şimdi bunun neresinde.kullanıcı yeni yazılım sonrası iyi kötü çalışan cihazın şimdi hiç çalışmadığını söylüyor.eski yazılıma dönebilirse ne ala next proyu daha önce aldım .wifi nedeniyle 2 gün sonra iade ettim. 1 hafta önce yeni eve geçtim.cihazla modem karşı karşıya duracağı için yine gidip next pro yu fiyatı ucuz olduğu için GX1 5-6 bin tl vermek istemediğimden satın aldım.ama cihazın durumunu bilerek.ya bilmeyenler ne yapacak.herkes burayı okumuyor.next şu an 2-3 aylık cihazları wifi nedeniyle iade alacak mı.hiç sanmıyorum |
|
Herkese merhaba arkadaşlar, yaklaşık iki aydır bu cihazı kullanmaktayım ancak şöyle tuhaf ve içinden çıkamadığım bir sorunum var. Normal TV kanallarında ekran parlaklığı çok iyi ve aydınlıkken tv box'a geçiş yapıp arayüzde gezinmek ve içerisinden bir film izlemek istediğimde filmler çok karanlık oluyor. Ayrıca herhangi bir parlaklık ayarı da göremedim. İçinizde bu sorunu yaşayan var mı acaba? Ürün güzel ama parlaklığı çok düşük seviyede, bu da rahatsız ediyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozgunask -- 28 Ekim 2025; 23:1:36 > |
| _____________________________ |
|
hdr ayarlarınızı kontrol ediniz , açıksa her zaman hdr yi kapatınız.benim cihazda tanımladığınız sorun yok ve görüntü çok güzel |
|
Merhaba, hdr kapattım, görüntü seçeneğini 1080p 60hz'e sabitledim yine de düzelmedi. TV kumandası tv box ile eşzamanlı çalışıyordu bende onu devre dışı bıraktım. TV kumandasından menü'ye tıklayıp ekran çözünürlüğünü doğal'dan dinamik yaptım, düzeldi. İlginiz için ayrıca teşekkürler :) |
| _____________________________ |
|
abi ilginçtir şarj yamasından sonra ben hiç problem yaşamadım kullanıyorum |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyimlikullanıcı -- 29 Ekim 2025; 1:49:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
benim gibi cihaz modem karşılıklımı |
|
|
Ben next start pro da kopma sorunu yaşıyinca iade ettikten sonra aynı işlemciye sahip rocktek gt1 modelini aldım aynı kopma sorunu bu cihazda da başıma geldi belkide işlemciyle alakalıdır mecbur iade ettim bende < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
|
Arkadaşın dediği gibi denemek lazım bencede, ben evde aktif olarak hem next start hemde dreamstar nova kullanıyorum onlarda böyle bir problem hiç olmadı. |
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|