Şimdi Ara

#NEXT PANDORA TİVİBU SMART TV MAĞDURLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • next pandora smart tv abonesi olan arkadaşlar sesimizi BTK dahil duyan yok
    160 kanalı gösterip kanal sayısını 5'e düşürdüler şikayetlerim hep sonuçsuz biz yaptık oldu diyorlar.
    BTK dahi bu işe çanak tutuyor malesef. Haber vermeksizin eski SMART TV üyeleri 5 kanal mahkumken aynı cihazı TVBU GO olarak aynı fiyata satan ttnet verdiği cevaplardaa isterseniz SMART TV üyeliğiniz iptal edebilirsiniz diyor(KALAN CİHAZ TAKSİTLERİ HARİÇ) yani yolunacak müşterice meali şuymuş KALAN TAKSİTLERİ TEK SEFERDE SON FATURANDA Ö-DE-YE-CEK-Sİ-NİZ...
    hele BTK şikayetime vrdikleri cevapta öyle bir bölüm varki deymeyin TTNET in keyfine FREE AİR yani zaten aldığın cihazda uydu özelliği var benim internetime musallat olma... sanamı soracağım uydudanmı seyredeceğim nettenmi seyredeceğimi terbiyesizliğin böylesinide utanmadan cevap diye yazıyorlar.
    yani anlayacağınız TİVİBU yakında TİVİBU GO diye sattığı FREE AİR yayınlarını alabilen bu cihazını kargolaryıp iade edebilirsiniz diyor yersen yersen diyorum çünkü bu tip bir macera yeğenimin modem iadesinde adaptördeki bir çizik yüzünden yine CEZA olarak bize yansıdı siz düşünün artık. nalet olsun deyip KALAN CİHAZ TAKSİTLERİNİ PEŞİN ÖDEYİP en azından beş para etmez çok övdükleri 5 kanallarını seyretmeyip cihazı 360 tl'ye almış olacağım. ne yapalım. 12. aydaki internet taahütü bitincede nasıl olsa FREE AİR bana yeter. 4 aylık 20 tl SMART TV parasınıda hocaya havale ettim dua etsin diye !!!
    YENİ TİVİ BU alacaklar dikkatli okuyun bu yazıyı yakında sizinde başınıza gelecekler bunlar. TİVİBU GO da TİVİBU SMART TV gibi tarih olup TİVİBU KOOO yaparlar yeni kampanya ile belki.
    MÜSTERİ MERKEZİNDEKİ ROBOTLARIDA ayrı bir dert çözüm yerine hep sorun yaratıyorlar yahu eski SMART TV üyeliğini TİVİBU GO yapmamak için neden bu kadar ayak diretiyorlar hala anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wassago43 -- 2 Aralık 2014; 0:55:19 >

• Bu konu hakkında m.hizmetlerini arayarak bilgi aldım. Başvuracaktım fakat bu konuyu görmem iyi oldu. M. Hizmetleri yeni cihaz alımında cihazda sadece 5 kanal açık olduğunu ve pcden de tüm kanalların açık olduğu Tivibu GO paketi verildiğini söyledi. TV'de izleyemeyeceksem bütün Tivibu Kanallarını hiç gerek yok almaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan,
    Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • en yakın ttnet ana merkezine gidip imzalamış olduğunuz sözleşmeyi görmek istediğinizi söyleyin. sözleşmede taksitler 15 tl değil 8 tl gözüküyorsa (benimki öyleydi) son faturanıza yansıtılan tutarın düzeltilmesi için BİZE ULAŞIN bölümüne şikayet formu ile bildirin.

Ankara
    Beypazarı
    https://www.ankarasoruyor.com
  • Tivibudan bu cihazı almayı düşünüyordum. Bu yazıyı okuduğum iyi oldu. Şimdi Bu cihaz ile normal ev tipi tivibu gibi hizmet alamıyor muyuz. Benim derdim tekrar izle olayı. Tivibu nun tek güzel yanı reklamları sardırarak geçmiş bir yayını seyredebilmek şimdi bu cihazda bu olayı gerçekleştirebiliyor muyuz anlamadım.

Orijinalden alıntı: ozger06

Tivibudan bu cihazı almayı düşünüyordum. Bu yazıyı okuduğum iyi oldu. Şimdi Bu cihaz ile normal ev tipi tivibu gibi hizmet alamıyor muyuz. Benim derdim tekrar izle olayı. Tivibu nun tek güzel yanı reklamları sardırarak geçmiş bir yayını seyredebilmek şimdi bu cihazda bu olayı gerçekleştirebiliyor muyuz anlamadım.

seç izlede bir sıkıntı yok canlı yayında kanal sayısı azaldı.
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

bende kampanyaya başvurmak istedim, tivibu nun sitesindeki görseller kafamı karıştırınca bilgi ararken burayı buldum. Sorunum şuki;

https://www.tivibu.com.tr/kampanyadetay/next-cihaz-kampanyasi

burada görünen görselde next pandoranın 500 tllik cihazı var. kampanya kamsamında tivibu go full paket diyor, android olduğu içinde tüm kanallar açık olması gerekir diye düşünüyorum. Herşey süper görünüyor, Fakat görüyorumki sorun yaşayan çok insan var, sizlerin kampanyası farklı mıydı? Benim kafamı karıştıranhttp://www.tivibu.com.tr/tivibu-next-pandora-uydu-alicisi buradaki cihaz, görseli farklı bu next pandora slim. Slim mi normal pandoramı anlayamadım. uydu cihazı almak istediğim için kampanya bana mantıklı geldi, sizce almalı mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: xhengiz

Merhaba,

bende kampanyaya başvurmak istedim, tivibu nun sitesindeki görseller kafamı karıştırınca bilgi ararken burayı buldum. Sorunum şuki;

https://www.tivibu.com.tr/kampanyadetay/next-cihaz-kampanyasi

burada görünen görselde next pandoranın 500 tllik cihazı var. kampanya kamsamında tivibu go full paket diyor, android olduğu içinde tüm kanallar açık olması gerekir diye düşünüyorum. Herşey süper görünüyor, Fakat görüyorumki sorun yaşayan çok insan var, sizlerin kampanyası farklı mıydı? Benim kafamı karıştıranhttp://www.tivibu.com.tr/tivibu-next-pandora-uydu-alicisi buradaki cihaz, görseli farklı bu next pandora slim. Slim mi normal pandoramı anlayamadım. uydu cihazı almak istediğim için kampanya bana mantıklı geldi, sizce almalı mıyım?

Aldığın cihazla sadece tivibu smarttv kanallarını izlersin. Belgesel kanalları, eurosportlar ve sinema tv kanalları ve tivibu sinema kanallarını izleyemezsin. Bu kanalları sadece bilgisyarından izleyebilirsin. Benim tavsiyem bu cihaza bulaşmayın.

• işin özü lami cimisi yok bu cihaz hiç bir b..a yaramaz,bende bu kampanyadayım,yakında iptal edip hepsini ödeyip hem ttnetten kurtulacagım hemde telefonundan şuan bana gelen fatura telefon,intenet,pandora cihaz 112 tl.
  • benimde az önce dikkatimi çekti, bu girişimi görünce heralde dedim ttnet beyinsiz yöneticilerden kurtuldu, ama nerdeeeee 2005-2012 arası ttnet tivibu müşterisiydim etmediğim beddua küfür kalmamıştı, derken superonline'a geçebildim, en iyisi ben burada kalayım, umarım gelecek ihalede lig maçlarını da bunlara peşkeş çekmezler.

bir akıllı cihaz'ın nasıl beyinsizleştirildiğine de şahit oldum ya sen çok yaşa ttnet :)
    Allah'a büyük konuşmayım bu lanet firmayı nerede görsem sırt çevirecek ve çevirttireceğim.

sizlerde almayınız, aldırmayınız!

it's better to burn out than to fade away
  • ne yani ttnet bir işini bile düzgün yapamıyor mu? ip tv işinde çuvallamaz diye düşünmüştüm...
    smart olayını anlamadım hocam smart kanallarında bi halt yok ki, trt belgesel var misal sadece.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.