Şimdi Ara

NEXT PANDORA IPTV AYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim cihazım Next Pandora. IP TV için cihazın kendi programı olan Pandora IPTV değil de IPTV.apk ile yüklediğim programı kullanıyorum. Bu programla kanalları .m3u uzantılı tek bir dosyayla yükleyebiliyorum. Bu program da oynatıcı olarak MX Player ayarlı. Fakat kanallar gösterilirken görüntüde donmalar oluor. İnternet bağlatısı 4 mb. ayni programı Galaxy Note 2'ye de yükledim ayni kanalları oradan da seyrettim. Ayni donmalar orda da oldu. Fakat telefonda seyrederken ekrandaki donanimsal çözücü yerine yazilimsal çözücüyü seçince sorun düzeldi. Pandorada da bu şekilde bir ayar var. Fakat seçenekler çok fazla. Hem donanımsal hem de yazılımsal çözücü için lokal ve ağ seçeneği mevcut. Ayrıca her iki birden de aktif olabiliyor. Acaba bu ayarlar konusunda bilgisi olan varmı? Veya farklı bir çözüm önerebilecek bir varsa çok yardımcı olmu olur. İlginiz için şimdiden çok teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: uacyprus

Herkese merhabalar;

Benim cihazım Next Pandora. IP TV için cihazın kendi programı olan Pandora IPTV değil de IPTV.apk ile yüklediğim programı kullanıyorum. Bu programla kanalları .m3u uzantılı tek bir dosyayla yükleyebiliyorum. Bu program da oynatıcı olarak MX Player ayarlı. Fakat kanallar gösterilirken görüntüde donmalar oluor. İnternet bağlatısı 4 mb. ayni programı Galaxy Note 2'ye de yükledim ayni kanalları oradan da seyrettim. Ayni donmalar orda da oldu. Fakat telefonda seyrederken ekrandaki donanimsal çözücü yerine yazilimsal çözücüyü seçince sorun düzeldi. Pandorada da bu şekilde bir ayar var. Fakat seçenekler çok fazla. Hem donanımsal hem de yazılımsal çözücü için lokal ve ağ seçeneği mevcut. Ayrıca her iki birden de aktif olabiliyor. Acaba bu ayarlar konusunda bilgisi olan varmı? Veya farklı bir çözüm önerebilecek bir varsa çok yardımcı olmu olur. İlginiz için şimdiden çok teşekkürler....

google playdan vplayer oynatcisi var onu ve codeklerinide yukleyin denemenizi tavsiye ederim mxplayera gore bence daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkürler. Eve gider gitmez deneyeceğim. Umarım iyi sonuç verir. codeclerin isimleri hakkında bilginiz varmı. Hangilerini yüklemeliyim
  • quote:

Çok teşekkürler. Eve gider gitmez deneyeceğim. Umarım iyi sonuç verir. codeclerin isimleri hakkında bilginiz varmı. Hangilerini yüklemeliyim

vplayeri kurun sonrada ( vplayer arm v7 codek) onuda kurmaniz yeterli

• Telefonda da denedim gerçekten vplayer daha iyi. Ancak Pandora'da bir sorun var ki google play sürekli bağlantı yok hatası veriyor. Cihaz kablo ile internete bağlı. Üstelik dosya yöneticim de usb flash diski görmüyor. Onun yerine es file manager kullanıyorum. uygulamaları da şimdilik apk sini bulup cihaza atıyorum. pandora kullanıp ta ayni sorunları yaşayan varmı acaba. En güncel yazılım yüklü. Acaba yakın zamanda bir güncellemeyle bu sorunlar giderilebilirmi...
  • quote:

Telefonda da denedim gerçekten vplayer daha iyi. Ancak Pandora'da bir sorun var ki google play sürekli bağlantı yok hatası veriyor. Cihaz kablo ile internete bağlı. Üstelik dosya yöneticim de usb flash diski görmüyor. Onun yerine es file manager kullanıyorum. uygulamaları da şimdilik apk sini bulup cihaza atıyorum. pandora kullanıp ta ayni sorunları yaşayan varmı acaba. En güncel yazılım yüklü. Acaba yakın zamanda bir güncellemeyle bu sorunlar giderilebilirmi...

google play uygulamasini girmeden önce uygulamalardan durdurun ve önbelegi temizleyin ondan sonra playe girin ozaman fazla baglanti yok hatasi az oluyor ben oyle kullaniyorum simdiye kadar ne flas bellek nede usb hardisk gormedigine denk gelmedim ben kendi dosya yöneticisini kullaniyorum insallah bir iki yazilim sonra dahada guzel olur nextten bunu bekliyoruz kullanici olarak kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Next Uydu Resetleme Şifresi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.