Şimdi Ara

next navigasyon yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • navigasyonun araç şarj aleti bozuldu. bende gittim bimeks den araç şarz aleti aldım. next in değil ama. orjinali 1.5 mA ama aldığım alet ise 2.0 mA. neyse şarj etmeye başladım navigasyonu açtım yaklaşık 1 dakka sonra çirkin bir ses cıkartmaya başladı ve ekran çizgi çizgi oldu görüntü gitti. kapattım tekar açtım ekran düzelmiş ama yine aynı şey oldu. resetledim açtım ekran düzelmiş ama 1 dakka sonra yine aynı şey oldu. ne oldu bu navigasyona?

• Ne olmuş olabilir ki? fazla akımdan cihazın içindeki devrelere zarar vermiş olabilirmisiniz ki? Batarya şarj olduysa birde şarjdan çıkartıp batraya ile kullanın bakalım aynı sıkıntı devam ediyormu.
  • farkı şarj cihazları - adoptörler, çihazları bozabiliyor bende aynı şekilde modemi yakmıştım. Geçmiş olsun.
  • Firma gayet kaliteli şarj cihazınıda satıyor neden ondan almadınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Firma gayet kaliteli şarj cihazınıda satıyor neden ondan almadınız ?

pazar günü bulamadım orjinal şarj aletini. o günde yola çıkmam gerekiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Ne olmuş olabilir ki? fazla akımdan cihazın içindeki devrelere zarar vermiş olabilirmisiniz ki? Batarya şarj olduysa birde şarjdan çıkartıp batraya ile kullanın bakalım aynı sıkıntı devam ediyormu.

next bayisine gittim durumu anlattım orjinal şarj aletini takınca düzeldi. hiç bi sorun yok artık
  • Geçmiş olsun demekki cihazda kalıcı bir hasar , hatta hiç hasar oluşmamış Hayırlı yolculuklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.