Şimdi Ara

NEXT MINIX HD BLACK II (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orijinalden alıntı: cemldg

hayır numara görünmüyor , on/off durumuna göre yeşil ve kırmızı ışık yanan algılayıcı var .

kumandanın çalışması için kumandayı alıcıya doğrultmak gerekiyor mu yoksa sağ-sol arkaya havaya yere doğru tutsan da çekiyor mu?

ben de dediğiniz gibi arka ust köşeye koydum alıcıyı , kumandayı hafif tv üstüne doğru yönelterek kullanıyorum gayet memnunum
    yere doğrultarak da denedim ancak halıdan yansımadığı için sanırım algılamadı ancak tavana doğru veya hafif yukarı doğru tutularak kullanıldığında problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemldg -- 10 Kasım 2015; 16:43:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

149,90 TL Fiyat.

şuanda kontrol ederseniz fiyat tekrar 100 tl görünmekte , bilginize
  • quote:

quote:

149,90 TL Fiyat.

arkadaşlar LED Monitor'de dahili hoparlör yok. Salondaki uydu alıcımı denedim ve HDMI arabirimi üzerinden görüntü alabiliyorum. Ama sesi almam için de bir çözüm gerekiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? 1+1 hoparlör var PC için fakat bu hoparlörü bağlamam için uydu alıcı üzerinde bir giriş yok.
  • http://www.n11.com/arama?q=NEXT+MINIX+BLACK+HD+II+1080P&srt=PRICE_LOW

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsidijital.com/Neta-Mini-HD340-Full-HD-Uydu-Alicisi_321540.html#0

bunu kesinlikle tavsiye ederim, artıları:
    * çift usb
    * çift kumanda
    * alıcıda kanal numarası gözüküyor
    * server var

eksiler:
    -tkgcs yok

Fiyatı 129 ama yeni kayıt olursanız 13 lira çek veriyor 116 TL oluyor ayrıca 50 liralık da sitede kullanmalık çek hediye ediyor. Ayrıca 6 aylık da server yüklüyorlarmış.
  • Bugün bu konuya girdim ve hiremco zapper hd plus siparişi verdim. Ne alaka anlamadım.

Niye giridimi hatırladım. Bendeki mi diye kaça düşmüş diye bakıyım demiştim ama bendeki next minix black + imiş. Bendekinde alıcıda numaratör var. Bunu memlekete götürüp hiremcoya geçeceğim ip tv vs. için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 10 Kasım 2015; 19:16:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

quote:

quote:

149,90 TL Fiyat.

arkadaşlar LED Monitor'de dahili hoparlör yok. Salondaki uydu alıcımı denedim ve HDMI arabirimi üzerinden görüntü alabiliyorum. Ama sesi almam için de bir çözüm gerekiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? 1+1 hoparlör var PC için fakat bu hoparlörü bağlamam için uydu alıcı üzerinde bir giriş yok.

Uydu alıcıda ses girişi var , 1+1 gibi bir ses sistemi alarak durumu çözebilirsiniz. hdmı girişinin yanındaki giriş fotoğrafa dikkatli bakarsanız görebileceksiniz zaten

• Gg den kargo dahil 115 e almıştım geçen hafta. Gayet hızlı ve menüsü basit. Fiyat iyi gayet daha iyisi yoktur sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

149,90 TL Fiyat.

Uydu alıcıda ses girişi var , 1+1 gibi bir ses sistemi alarak durumu çözebilirsiniz. hdmı girişinin yanındaki giriş fotoğrafa dikkatli bakarsanız görebileceksiniz zaten

emin misiniz orada AV yazıyo gibi geldi.

• 69 tl ye starbax olarak satiliyor n11 gg aynisi bu uydunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

149,90 TL Fiyat.

emin misiniz orada AV yazıyo gibi geldi.

sizin için kulaklık takıp denedim sorun yok

• Iade sansin varsa iade et bence . teknosadan 125 tlye next ismine guvenerek aldim hic kullanışlı degil ve sürekli sorun cikariyordu teknokask kapsaminda servis e gönderdim.
    IR Sensoru gec algiliyor menusu agir bazen kendi kafasina göre menulerde geziyordu. Zaten teknosa mh de benzer sıkıntı lardan bahsetti

• Arkadaşlar rowell marka mini uydu alıcının IR gözü kırmızıdan yeşile dönmüyor. IR mi kumandamı yoksa uydu alıcı mı bozuk sizce. Tavsiyesi olan?

• arkadaşlar aynı anda 2 kanalı kaydeden bir uydu alıcısı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bugün bu konuya girdim ve hiremco zapper hd plus siparişi verdim. Ne alaka anlamadım.

Niye giridimi hatırladım. Bendeki mi diye kaça düşmüş diye bakıyım demiştim ama bendeki next minix black + imiş. Bendekinde alıcıda numaratör var. Bunu memlekete götürüp hiremcoya geçeceğim ip tv vs. için.

Al benden se o kadar. Dün bayagi bakmıştım bugün akşam üstü 135 tl ye n11 den aldım, 30 dk sonra kargolandi. İnşallah iyi çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

arkadaşlar aynı anda 2 kanalı kaydeden bir uydu alıcısı var mı?

Var digiturk sagemcom iq plus :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.