Şimdi Ara

Next Minix Hd Amigo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
23.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben uydu alıcısı alacağım. Goldmaster Micro 10 HDMI kullanıyorum. Ama kullanamıyorum. Alet Turksat'ın 11844 V 2222 şebeke aramasını yapamıyor. Program bulunamadı diyor. Kanal 24 Showtv gibi bir sürü kanalı bulamıyor. Araştırdım, kurcaladım aletin altını üstünü getirdim sorunu çözemedim. Bunu çözebilen var mı? Eğer çözülebilir birşeyse uydu alıcısı almaktan kurtulurum.

Gelelim çözülemezsiye, şimdi araştırırken bunu buldum, Next mini AMİGO. Bunun bayağı özelliği varmış ama ben anlamadım. Mesela IPTV ne oluyor. CCAM ne oluyor. Freeshare felan nedir. Kart girişi ne işe yarıyor?

Aydınlatırsanız sevirim.

TÜRKSAT 4A KANAL AYARLAMA
    http://www.youtube.com/watch?v=7EGYSqWCgOs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boQ7niz -- 26 Ekim 2014; 10:54:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boQ7niz

Merhaba,

Ben uydu alıcısı alacağım. Goldmaster Micro 10 HDMI kullanıyorum. Ama kullanamıyorum. Alet Turksat'ın 11844 V 2222 şebeke aramasını yapamıyor. Program bulunamadı diyor. Kanal 24 Showtv gibi bir sürü kanalı bulamıyor. Araştırdım, kurcaladım aletin altını üstünü getirdim sorunu çözemedim. Bunu çözebilen var mı? Eğer çözülebilir birşeyse uydu alıcısı almaktan kurtulurum.

Gelelim çözülemezsiye, şimdi araştırırken bunu buldum, Next mini AMİGO. Bunun bayağı özelliği varmış ama ben anlamadım. Mesela IPTV ne oluyor. CCAM ne oluyor. Freeshare felan nedir. Kart girişi ne işe yarıyor?

Aydınlatırsanız sevirim.

iptv internet yayınıdan tv izleme meselahttp://179.34.34/iptv gibi yada rtmp://rtmo.com/rtmp gibi olurlar internet yayınlarıdır internetten iptv kodu bulabilirsin forumda mevcut...cccam abönelikle oluyor abönelikle şifreli kanalların izlenmesi (aboneliğin yoksa bi işe yaramaz)...freeshare card paylaşımıyla bedava şifrela kanal izlemektir (buna digitürk dsmart gibi türk platformları dahil değildir)..bendede next amigo var bazen açılıp kapanıyor

• teşekkürler.
  • quote:

teşekkürler.

Birşey değil kafanda soru varsa cevap verebilirim..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba,

Aydınlatırsanız sevirim.

Next amigo bence minik cihazlar içinde en iyisi diyebilirim. Bazı ilan sitelerinde 150 tl ye sıfırını bulmak mümkün
    mesajda belirttiğiniz gibi minik cihazların çoğu entegre tuner kullandıkları için çekim güçleri zayıftır ama next amigo normal cihazlardaki gibi çekim gücü çok iyi bir cihaz

alireisdhf iptv yi açıklamış ben de freeshare i açıklayayım
    freeshare uydu firmaları tarafından cihazın içinde hediye gelen kart paylaşımıdır genel süreleri 6 ay veya 1 yıldır
    next amigodaki freeshare hotbird ve astra uydularındaki birçok şifreli kanalları açar süresi de 1 yıldır
    kanal listesinde freeshare ile açılan kanallar sarı anahtar olarak görünür bu sayede hangi kanalları çözdüğünü görmüş oluyorsunuz

ayrıca cihazda usb üzerinden divx vs videoları oynatma özelliği, youtube, dailymotion, google maps, hava durumu, yabancı gazeteleri okuma, film izleme eklentisiyle internetten film izleme özellikleri de var

• quote:

Merhaba,

Aydınlatırsanız sevirim.

mini renkleri koyu ve karanlık gösteriyor,bana sorarsan minilerle uğraşma,mutlaka karaköy işi bir cihaz alacaksan neta 6400 öneririm.

• araştırmalarım sonucu next amigo aldım. işlemcisi "ali" değil "667mhz sunplus" ve rami 256mb. pazarlık sonuci 140tl 9 taksit :) hd yayınlar gayet iyi, kanal geçişleri güzel, 200 tllik diğer cihazlardaki bir çok özellik standart sunulmuş. bu paraya daha iyi mini hd yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Next YE-50020FS2 4K WEBOS TV
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Freeshare büyük nimet ;) Next firmasının HD uydu alıcısı alanlara ücretsiz sunduğu, Hotbird uydusundaki şifreli HD ve normal kanalların şifrelerinin internet server aracılığıyla çözülerek ücretsiz olarak izlemesini sağlar. Yerli kanallar dahil değildir. Bu hizmet senelik değil bildiğim kadarıyla, Next marka uydu alıcısı alan herkes süre kısıtlaması olmadan kullanabiliyor. 2 seneden fazla kullanıyorum ben mesela. SKY HD'ler hariç aşağıdaki linkteki HD kanalların hepsini çözebiliyor.
    Eurosport 1-2 HD, Canal+ Sports 1-2-3 HD, HBO 1-2-3 HD, Discovery-National-Animal Planet HD'ler, Filmbox HD-Cinamax 1-2 HD, Canal+ 1-2-3-4 HD ve Polonya, İtalya, İsviçre, Fransadan 20'den fazla ulusal kanal var HD olarak. Toplam 80 HD kanal ücretsiz izlenebiliyor.

www.lyngsat.com
    HD - Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D at 13.0°E - LyngSat
    http://www.lyngsat.com/hd/Eutelsat-Hot-Bird-13B-13C-13D.html

• Tp-link TL-WN727N 150M wifi aygıtını görmedi next minix hd amigo , ne yapmalıyım ?
  • SMYRN1A kullanıcısına yanıt
    Hocam Eurosport hotbird uzerinden server ile izlenebiliyor mu?
    Next in mini olmayan islemcisi görüntüsü tuneri iyi bir modeli var mı?

• Eurosport 1 ve 2 HD olarak izlenebiliyor, Eurosport 1'in Türkçe dil seçeneğide var, 2 nin SD'nin Türkçesi var.
    Next YE-20000 HD modeli var 180 TL civarı ve çok başarılı cihaz, Machina 3D ve Android işletim sistemli alıcılarıda var ama fiyatları 400 TL ve üzeri.
  • Yeni konu açmamak adına buraya yazıyorum. Ben de şimdi internetten satın aldım. İşlemcisi ve burada okuduğum IPTV özellikleri için satın aldım. 20mbit superonline internet mevcut. üzmez sanırım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gx2delete

Yeni konu açmamak adına buraya yazıyorum. Ben de şimdi internetten satın aldım. İşlemcisi ve burada okuduğum IPTV özellikleri için satın aldım. 20mbit superonline internet mevcut. üzmez sanırım değil mi?

hayırlı olsun, ürün geldimi. önerim son güncellemesini internetten indirip yükleyin. çünkü son güncellemede youtube sorunu düzeltildi diyor. 20mbit yeterli gelir youtubedan takılmadan video izlemek için.
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Teşekkur ederim. Urun geldi fakat daha ben gormedim. Talimat vererek kurdurdum kardeşime bu kumanda alıcısının jack ında sıkıntı var. Hafif dışarda kalacak şekilde takınca çalışıyor. Tam takınca çalışmıyor. İlk işim guncelleme yapmak olacak. Sanırım haftasonu yaparım. O zamana kadar da HD kanallara geçiş olsa iyi olutdu aslında. Guzel urune benziyor. Minix cool ya da mavi olan modeli alacaktım. Son anda bu urunu gorunce bunda karar kıldım. Sanırım raminin yanında işlemcisi de daha iyi değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gx2delete

Teşekkur ederim. Urun geldi fakat daha ben gormedim. Talimat vererek kurdurdum kardeşime bu kumanda alıcısının jack ında sıkıntı var. Hafif dışarda kalacak şekilde takınca çalışıyor. Tam takınca çalışmıyor. İlk işim guncelleme yapmak olacak. Sanırım haftasonu yaparım. O zamana kadar da HD kanallara geçiş olsa iyi olutdu aslında. Guzel urune benziyor. Minix cool ya da mavi olan modeli alacaktım. Son anda bu urunu gorunce bunda karar kıldım. Sanırım raminin yanında işlemcisi de daha iyi değil mi?

diğer minlerde ram 128mb iken amigo da 256mb. digerlerinde islemci ali 600mhz iken bunda sunplus 667mhz. sti islemciler kadar olmasada muadilleri arasinda iyi bir urun. kanal gecisleri iyi ben memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu ciazı aldım ancak orjinal büyük olan kumandası 2 kez değişmesine rağmen 2mt uzaktan sonra çalışmıyor sorunu akıllı kumandaya öğreterek çözdüm bu problemi yaşayan arkadaşlar varmı çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.
  • Olay kumandada degil alici gözde. Lakin cihaz kumandasina lg televizyonumu acma kapama ve ses ozelliklerini ogrettigimde cok uzaktan calismasina ragmen next cihazima ayni mesafeden kontrol edemiyorum. Yani sorun kumanda kaynakli değil. Ben de 5 gundur kullandigim cihazdan kumanda disinda memnunum.

• Ben amigoyu aldım, kullanıyorum şu an. Eski uydumda yaşadığım sinyal yok problemi ile pek karşılaşmadım. Türksat 4A uydusunada hızlı bir şekilde geçiş yaptım.http://www.youtube.com/watch?v=7EGYSqWCgOs
  • Next Amigo HD kullanıcısıyım. Eski uydumda yaşadığım sinyal yok sorununu bu uyduda yaşamadım. Uydu alacaklar bunu düşünebilir. Yeni TURKSAT 4A uydusuna geçişle HD kanallar çoğaldı ve performansı gayet güzel.

http://www.youtube.com/watch?v=7EGYSqWCgOs
  • ayın 20 de aldım ...kurarken jakta tam takmadan kırmızı ışık yandı. sonradan düzeldi. kanallar geçişleri biraz yavaş. güncelleme yapmam gerekir mi?
    gece rüzgar vardı dün kanal değiştirirken önce sinyal yok diyor. 5 sn sonra görüntü geliyor. sabah denedim sinyal hatası yok... sd hd kanal kalitesi gayet iyi. kumanda da sıkıntı yaşamadım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.