Şimdi Ara

Next Minix HD (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
361.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eurowision

quote:

Orijinalden alıntı: mest47

quote:

Orijinalden alıntı: eurowision
    bunları daha öncede görmüştüm kastettiğim bu resimler değildi yinede paylaşım için teşekkürler

Tam olarak hangi bölümün resimini istiyorsun yarın çekip ekleyeyim?

özellikle kanal listesinin bulunduğu kısım ve bilgi kutusu. Yani yayının altında bulunan EPG kanalın ismi vs. bilgiler bulunan kısım. Malum en çok gördünen kısımlarda buraları.

Sabah eve gideyim uyanınca hallederim ;)

• Yeni menüden Görüntüler
     Next Minix HD

Next Minix HD

Next Minix HD

Next Minix HD

Next Minix HD

Next Minix HD

• quote:

Yeni menüden Görüntüler
     Next Minix HD

Next Minix HD

Next Minix HD

Next Minix HD

Next Minix HD

Next Minix HD

teşekkürler. Gerçekten güzel olmuş yeni yazılımdaki tasarım.

• menü görünümü bütün modellerde değişebilir mi mavi renkli next mini hd lerde mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: ek368

menü görünümü bütün modellerde değişebilir mi mavi renkli next mini hd lerde mesela

Bütün Next minix hd serisinde menü görünümleri aynıdır
  • 1 2 kanalda epg desteği var diğerlerinde yok
  • arkadaşlar kanal geçiş hızı 2 saniye civarı demiş biri budoğrumudur
    eğer öyleyse neden onca kişi mükemmel hızlı diyor?

kafama tek takılan konu bu
    eğer kanal geçişleri 1 sn yada altındaysa satın almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: m044010

arkadaşlar kanal geçiş hızı 2 saniye civarı demiş biri budoğrumudur

eğer öyle bi takıntık varsa ciddiyede alıyorsan sana tavsiyem bu cihazdan uzakdur paraya kıy linux işletim sistemli 800mhz bi cihaz al
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

1 2 kanalda epg desteği var diğerlerinde yok

Pek hesabını tutmadım ama bildiğim birçok kanalda epg desteği var hocam.
  • quote:

Kanallar arası geçiş ne yazıkki ki yavaş 1-2 saniye arası..Hatta ben fark ettim bu son yazılımda birkaç saliselik bir yavaşlama daha olmuş.Eğer kanal geçiş hızı senin için önemliyse bu cihazı alma !
  • quote:

quote:

trt 1 hd trt hd star kanald de yok ama
  • quote:

quote:

quote:

trt 1 hd trt hd star kanald de yok ama

Normal trtlerde vardı bir zamanlar ama onlarda son durum nedir bilmiyorum açıkçası hd olanlarada varmı yokmu diye hiç bakmadım ama yinede bu olanlarada şükretmek lazım çok önceleri onlarda yoktu teletexten çeşitli tuş kombinasyonlarıyla program rehberine girip akşam haberlerinden sonra acaba ne çıkacak diye araştırma yaptığım günleri hatırlıyorum

• Arkadaslar, mavi renkli olanini kullaniyorum. Yaklasik 10 m den kumanfa cekmiyor. Aldigim gunden beri boyle. Kumanda anca 5 metre mesafeden algiliyor. Sizlerde boyle hir problem var mi? Yoksa benim cihaz mi sorunlu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abtani

@sky_lark;
    İP tv hani her hafta yayınlanan lig maçları var ya onların adreslerini bir yerden bulursan,internet üzerinden bunları da izleyebilirsin.Ne kadar çok yayın yaparsa o kadar yayın izlersin.Cihaz ile internet bağlantısı,kotasız internet ve adresler:İstersen google bir danış çok şey öğrenebilirsin.

IPTV linklerini nasıl yükleyeceğiz.Manuel veya USB diye seçenek çıkıyor.Manueli seçip internetten bulduğum adresi yazdım ama olmadı
    yardımcı olurmusunuz
  • quote:

quote:

eğer öyle bi takıntık varsa ciddiyede alıyorsan sana tavsiyem bu cihazdan uzakdur paraya kıy linux işletim sistemli 800mhz bi cihaz al

ya onlarda çok hızlı değil, mesela dreambox dm800 vardı bozulduğu için zaten yeni arayışlara girdim, 1 sn. de falan geçiyor.
    bildiğiniz yada tavsiye edebileceğiniz bir cihaz varmı?

aslında geçende komşumda vardı bi uydu alıcı botech ama hd olmayabilir tam bilmiyorum, kumandadan basılmasıyla kanalın değişmesi bir oluyor
    hayretler içinde kaldım aca hd olması farkedermi, hd lerin hepsi böylemi?

• Bu sekilde mini olan cihazların geneli bu sekilde yavaş mı ? Yoksa sadece bu cihaz mı yavaş..mini bir cihaz almak zorundayim..daha önce de yazdım..benim icin iptv gibi seyler önemli değil..görüntüler düzgün ve mümkünse kanal geçişleri biraz hızlı olsun..tecrübeli arkadaslar yardımcı olabilir mı acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ya onlarda çok hızlı değil, mesela dreambox dm800 vardı bozulduğu için zaten yeni arayışlara girdim, 1 sn. de falan geçiyor.
    bildiğiniz yada tavsiye edebileceğiniz bir cihaz varmı?

aslında geçende komşumda vardı bi uydu alıcı botech ama hd olmayabilir tam bilmiyorum, kumandadan basılmasıyla kanalın değişmesi bir oluyor
    hayretler içinde kaldım aca hd olması farkedermi, hd lerin hepsi böylemi?

tavsiye edeceğim bi cihaz yok ama uyduculara veya satan kişilere gittiğinde yüksek performanslı cihaz lazım dersen gösterirler internet bol miktarda mevcut he sen şunu diyorsan minik olcak diyorsan benim bildiğim en iyi cihaz bu tabi 2013 girdik ilerleyen aylarda belki yüksek performanslı cihazlar çıkar next minix protatip gibi bişey oldu yani ne çok mükkemmel nede çok kötü ama ilerleyen zamanlarda daha iyileri çıkar ama eğer alacaksan dediğim gibi linux işletim sistemli 800 mhz işlemci veya daha yüksek işlemcili cihazlar var piyasada onlardan alırsan memnun kalırsın hem ileride dönük olur ne kadar çok bütçe ayarırsan o kadar güzel işlemcili cihazlar var ben nette gezerken cortex a9 işlemci dual core 1ghz li cihazlar bile gördüm hem smart özelliği var hemde uydu

• Bu cihazı usb wifi adaptör ile internete bağlamak istiyorum ama uyumlu olduğu standartları ya da akakçe de en ucuz olanını söyler misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanserci

Bu cihazı usb wifi adaptör ile internete bağlamak istiyorum ama uyumlu olduğu standartları ya da akakçe de en ucuz olanını söyler misiniz?

Ralink 5370 2.4GHz USB WiFi Adaptör bu marka model almalısın fiyat sen araştırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanserci

Bu cihazı usb wifi adaptör ile internete bağlamak istiyorum ama uyumlu olduğu standartları ya da akakçe de en ucuz olanını söyler misiniz?

http://www.sanalpazar.com/Minik-Uydu-Alicilari-Icin-2.4ghz-Usb-Wifi__isp5333362

next mınıx uyumlu wıfı lınkten alabılırsınız
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.