Şimdi Ara

Next Minix Full HD Mini Uydu Alıcı Yardım?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tv yayınları ile işim yok kırk yılın bası haber izleyeceksem de tv'ye bagladıgım parmak kadar anten yeterli oluyor. Receiver almadım, bugune kadar ihtiyac da duymuyorum.

Ama eve gelen eş dost bu durumu anlamak istemiyor olacak ki sırf onlar için bir uydu takasım var artık

Baştan almışken dreambox alır tüm ücretli yayınları da ücretsiz izlerim diyordum ama şimdi fikrim değişti.

Çünkü kullanmayacağım cihaza o kadar para bayılmak istemiyorum ayrıca ek bir receiveri koyacak yerim de yok ne yazık ki! Kablo karmaşası da cabası...

Şimdiki tercihim Next FULL HD minix!

Link de burada!

En azından FULL HD ve tv arkasına gizleyebileceğim kadar ufak ve de portatif...

Özelliklerini incelemedim ama kalitesi nasıldır, ücretli tüm yayınları güncelleme ile izlememe imkan verir mi?

Kalitesi & Performanıs nasıldır?...

• bizzat kullanıyorum bu alıcıyı. Bence türünde en iyi receiver. Tek sorununu gördüm o da aşırı ısınması. Performans olarak boyutuna göre gayet iyi. Ayrıca free share server özelliği ile şifreli kanalları ücretsiz olarak izleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaKKoriyell

bizzat kullanıyorum bu alıcıyı. Bence türünde en iyi receiver. Tek sorununu gördüm o da aşırı ısınması. Performans olarak boyutuna göre gayet iyi. Ayrıca free share server özelliği ile şifreli kanalları ücretsiz olarak izleyebilirsin

Hazır bir kullanıcı yakalamısken hemen bir kac soru daha sorayım

Cihazda optik çıkış göremedim. Bu yüzden sinema sistemine sesi veremiyoruz.
    Yani cihazın ilettiği 5.1 sesi tv sinema sistemine 5.1 olarak tasıyabiliyor muyuz?

Cihazın boyundan aşırı ısındığını tahmin edebildim sanırım fan da barındırmıyor.
    Bunun kilitlenme, restart ya da uzun vadede bozulma gibi kronik sorunları var mı?

Kanal geçişleri nasıl?...

Bir de görüntü kalitesi nasıl? Pek tavsiye etmediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

bizzat kullanıyorum bu alıcıyı. Bence türünde en iyi receiver. Tek sorununu gördüm o da aşırı ısınması. Performans olarak boyutuna göre gayet iyi. Ayrıca free share server özelliği ile şifreli kanalları ücretsiz olarak izleyebilirsin

Yani cihazın ilettiği 5.1 sesi tv sinema sistemine 5.1 olarak tasıyabiliyor muyuz?

Cihazın boyundan aşırı ısındığını tahmin edebildim sanırım fan da barındırmıyor.
    Bunun kilitlenme, restart ya da uzun vadede bozulma gibi kronik sorunları var mı?

evet cihazda maalesef optik çıkış yok ses sistemi bağlayamıyoruz. Ama tv ye bağlamayla bir fark olacağını sanmıyorum. Isınmayla ilgili pek sıkıntım olmadı aslında. Sadece kanal değiştirirken arada takılmalar oluyordu o da uzun süre kullanmadan heralde. Kanal geçişleri yavaş sayılır ama görüntü kalitesi gayet iyi

• quote:

quote:

quote:

evet cihazda maalesef optik çıkış yok ses sistemi bağlayamıyoruz. Ama tv ye bağlamayla bir fark olacağını sanmıyorum. Isınmayla ilgili pek sıkıntım olmadı aslında. Sadece kanal değiştirirken arada takılmalar oluyordu o da uzun süre kullanmadan heralde. Kanal geçişleri yavaş sayılır ama görüntü kalitesi gayet iyi

Ben de tam aksini okudum kanal geçişleri çok hızlı ama görüntü kalitesi iyi değil şeklinde

Yardımınız için tesekkurler. Baska kullanıcıların da yanıtlarını bilmek isterim

• quote:

Aklıma gelmişken bilenlere danışayım.

Tv yayınları ile işim yok kırk yılın bası haber izleyeceksem de tv'ye bagladıgım parmak kadar anten yeterli oluyor. Receiver almadım, bugune kadar ihtiyac da duymuyorum.

Ama eve gelen eş dost bu durumu anlamak istemiyor olacak ki sırf onlar için bir uydu takasım var artık

Baştan almışken dreambox alır tüm ücretli yayınları da ücretsiz izlerim diyordum ama şimdi fikrim değişti.

Çünkü kullanmayacağım cihaza o kadar para bayılmak istemiyorum ayrıca ek bir receiveri koyacak yerim de yok ne yazık ki! Kablo karmaşası da cabası...

Şimdiki tercihim Next FULL HD minix!

Link de burada!

En azından FULL HD ve tv arkasına gizleyebileceğim kadar ufak ve de portatif...

Özelliklerini incelemedim ama kalitesi nasıldır, ücretli tüm yayınları güncelleme ile izlememe imkan verir mi?

Kalitesi & Performanıs nasıldır?...

bicden al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.