Şimdi Ara

Next MiniX CX Uydu Alıcısı ıcın acıl smart kart arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Next MiniX CX Uydu Alıcısı ıçın Smart kart arıyorum ınternette arastırma yaptım bır tek yabancı kallar ıcın buldum 350 euro fıyatı bana yaramaz...Kanallar başka bulmadım lutfen bu konuda bılgısı olana arkadaşlar paylaşırlarsa sevınırım....
    Saygılar....

• Yokmu bılen arkadaşımız?
  • yeni dijital paketler genelde modül kart eşleşmeli olduğu için sadece smart kart satan dijital paketler dünyada pek kalmadı. örneğin dsmart modül kart eşleşmeli satılıyor, digitürk CI+ modül kart eşleşmeli Türkiyede satılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Arkadaşlar Next MiniX CX Uydu Alıcısı ıçın Smart kart arıyorum ınternette arastırma yaptım bır tek yabancı kallar ıcın buldum 350 euro fıyatı bana yaramaz...Kanallar başka bulmadım lutfen bu konuda bılgısı olana arkadaşlar paylaşırlarsa sevınırım....
    Saygılar....

hangı pakettekı kanalları arıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turion

yeni dijital paketler genelde modül kart eşleşmeli olduğu için sadece smart kart satan dijital paketler dünyada pek kalmadı. örneğin dsmart modül kart eşleşmeli satılıyor, digitürk CI+ modül kart eşleşmeli Türkiyede satılmıyor.

Tesekkurler cevabınız ıcın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Arkadaşlar Next MiniX CX Uydu Alıcısı ıçın Smart kart arıyorum ınternette arastırma yaptım bır tek yabancı kallar ıcın buldum 350 euro fıyatı bana yaramaz...Kanallar başka bulmadım lutfen bu konuda bılgısı olana arkadaşlar paylaşırlarsa sevınırım....
    Saygılar....

hangı pakettekı kanalları arıyorsunuz

Genelde belgesel ıcerıklı kanallar ıstıyorum.Tesekkur ederım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Next YE 18500 HD Uydu Alıcısı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.